Counter Strike

Napi VAC Pornó – 8,4 milliós raktárat bukott a cheat miatt az egyik legritkább Dragon Lore tulajdonosa


A VACnetnek nem mindenki örül, cikkünk főhőse legalábbis biztosan nem.

A VACnet senkit sem kímél, teljesen mindegy hogy az illetőnek 1$-t nem érő skinje sincs vagy hogy ott lapul nála Dárius összes kincse, ha csalt, ugyan azt a büntetést kapják. Ezúttal Yilun az utóbbi csoportba tartozik, ugyanis egy egész kés kollekciót bukott el és ez még nem minden, ugyanis az ő tulajdonában állt az egyik legritkább patternnel rendelkező Dragon Lore, amit ezentúl maximum offline botok előtt tud majd mutogatni.

Emellett jó pár drágább skinnel rendelkezett, például a StatTrakos Factory New Fire Serpent nem éppen olcsó darab, mint ahogy a Factory New Foundation Glove sem.

Az pedig már tényleg csak a ráadás, hogy a legritkább skineken a mintázatnak megfelelő ritka matricák is szerepeltek, ezek értéke külön több száz dollára is rúghat, már csak ha a képen szereőlő Tyloo Foilt nézzük, az önmagában 100 $ jelenleg, de a mellette lévő Howling Dawn pedig 200 $-t kóstál.

Nem lennénk a raktártulajdonos helyében, senkit ne tévesszen meg a fentebbi Inventory kalkulátor oldal által írt 10 ezer dollárnyi érték, ez ugyanis a fegyverek patternjét nem veszi figyelembe, sem a rajtuk lévő matricákat. Szóval ha ezeket is figyelembe vesszük, akkor bizony rögtön jókorát ugrik az ár, hiszen 30 000 $-t ér a raktár valójában, ez a jelenlegi árfolyam mellett nem kevesebb, mint 8,4 millió forint. Ekkora összeget bukott Yilun a VACnetnek köszönhetően, minden idők legnagyobb VAC ban hulláma alatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva