Fortnite

Rekordfigyelő: Megdőlt a Squad vs Squad kill világrekord!


Egy profikból álló vegyes csapat hozta mindezt össze.

Félelmetes, hogy a Fortnite legjobb játékosai nem ismernek lehetetlent. Szinte minden hétre jut egy-egy rekord mostanában, legyen az hazai, vagy világraszóló, holott lassan már teljes lobby-kat kell majd elpusztítani ahhoz, hogy valaki felkerüljön egy ilyen listára.

A legújabb Squad vs Squad világrekordot egy profi játékosokból álló vegyes csapat érte el, a srácok PC-n összesen 55 killt halmoztak fel, ami meglehetősen impozáns eredmény. Az új rekordban részt vett:

  • MaNiac
  • MoNsTcR
  • Figurez
  • Shni

Az új rekordot július 20-án állították be, s természetesen a játékosok azonnal nyúltak a telefonjaikhoz, hogy a Twitteren megosszák a világgal a teljesítményüket.

 

 

 

 

MaNiac később a Youtube-on megosztotta teljesítményüket, amiben látszik, hogy a srácoknak pontosan az volt a tervük, hogy megdöntsék a rekordot. A négy játékos relatíve távol landolt egymástól, s egyedül mentek neki teljes csapatoknak, hogy a lehető legtöbb killt halmozzák fel a lehető legrövidebb idő alatt.

Mindenképpen érdemes egyszer legalább belepörgetni, sokat lehet tanulni a srácok stratégiájából és játékstílusából!

A mérkőzés videója:

Ami érdekes, hogy az előző PC Squad kill világrekordot a FaZe Clan csapata (Cloak, Jaomock, Tennp0, valamint Tfue) tartotta, amit 4 nappal ezelőtt állítottak be. Július 17-én a FaZe 54 killt ért el, ám úgy tűnik ez egy “simán” megdönthető teljesítménynek bizonyult, még úgy is, hogy Tfue majdnem 30 embert hordott össze…

 

Bárki is készül rekordot dönteni Squad módban, fel kell kötnie a gatyát, ugyanis most már nem kis teljesítmény kell ahhoz, hogy valaki felkerüljön a listára. Ráadásul egy fél lobby elpusztítása már nem lesz elég…!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva