League of Legends

Tyler1 rendesen beégett – Az egész Riot Games rajta röhög


Tyler ismét veszített egy csatát a Riot Games ellen.

A streamer bejelentette, kihívja a Riot Games egyik munkatársát egy “egy az egy” elleni küzdelemre. Akkor még nem lehetett tudni, hogy melyik rioter lesz a “szerencsés”, végül Riot Blaustoise vállalta a mérkőzést, ő a Riot Games játékmenetért felelős csapatában dolgozik vezető pozícióban, így az egyensúlyért felelős munkálatokhoz is igazán közel áll. Nem titok, hogy Tyler1 lövészként nem érzi valami jól magát a jelenlegi metában, ám meg akarta mutatni a világnak, hogy a mostani helyzetben is bármikor fel tudja törölni a padlót egy fejlesztővel. Bár ne tette volna…

Papíron a mérkőzés Tylernek állt, elvégre Challenger tier játékosról beszélünk, Riot Blaustoise legjobb eredménye pedig csak Platinum III idén. A streamer tehát elég jó pozícióból kezdte a megtorlást, ugyanis ezt a hadat azért üzente a Riotnak, hogy elégtételt vegyen a boton kialakult káosz miatt.

Scarra bölcs szavaival élve: “Tyler1 egészen addig nyerésre állt, amíg el nem vesztette a találkozót.”

Az első játék egy Yasuo mirror meccs volt. Mindkét játékos kereste a lehetőségeket, ám mivel Blaustoise legtöbbet játszott karakteréről beszélünk, neki elég volt elérni a hármas szintet, hogy effektív legyen. Tylernek esélye sem volt, egy lehengerlő all-in után Blaustoise 1-0-ra már vezetett is.

A második játék Ireliákból állt, itt nem volt kérdés, Tyler jobbnak bizonyult, az állást pedig 1-1-re szépítette.

A harmadik játék volt a legszorosabb, Tyler1 majdnem behúzta már az elején a győzelmet, ám a Nullifying Orbnak köszönhetően az első komolyabb összecsapást Blaustoise Katarinája kihordta lábon. Végül sikerült a kezdeti nehézségekből kivergődnie a Riot Games képviselőjének, Tyler pedig összeroppant a nyomás alatt. Blaustoise a harmadik játékot is megnyerte, s ezzel a háborút is 2-1 arányban. Mindkét játékos kapcsolatban volt Discordon keresztül, Blaustoise győzelmet érő akciója után a rioter mikrofonjából hallhattuk, többen is nézték a Riotnál a találkozót és mind rettentő boldog volt attól, hogy a nagyszájú streamer elbukott.

 

Azért azt ne felejtsük el, hogy ez az esemény kiváló reklám mindkét félnek. Valószínűleg többen beszélnek az esetről így, hogy Tyler veszített, mint beszéltek volna akkor, ha az ADC main győzedelmeskedik. A Riot Games pedig bebizonyította, hogy a közösségi interakciók mesterei, valamint, hogy olyan játékosok találhatók a fejlesztőcsapatban, akik még ha kell, legjobbakkal is fel tudják venni a versenyt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva