Gaming

140 milliót költött a legnagyobb Steam profillal rendelkező felhasználó


Őrületes pénzeket költött el St4ck a Steam profiljára.

Amióta a Valve bevezette az XP rendszert a Steamen, azóta versenyeznek egymással a felhasználók, hogy kinek nagyobb szintű a profilja. Persze sokakat teljesen hidegen hagy az egész, de vannak azok, akik folyamatosan gyűjtik a szinteket. Az első helyen jelenleg egy St4ck nevű srác áll, aki már több, mint 9000 dollárt költött azért, hogy meglegyen a 3000-es profilja, ez átszámolva 2 520 000 forintnak felel meg.

Hihetetlen, hogy valaki több, mint 2,5 millió forintot költ csupán a profiljára, de természetesen nem a napi kenyérrevaló pénzt költötte szintekre.

A játékokra és a különféle itemekre pedig a pletykák szerint 500 000 dollárt költött, ami átszámítva 140 millió forintnak felel meg.

St4ck ugyanis egy igazán tehetős -feltehetőleg arab- úriember, aki a papagájok mellett a luxusautókat is kedveli, legalábbis az instagramján több Lamborghinit láthattuk. A Steam raktára is tele van drágábbnál-drágább itemekkel, de hát mit is várnánk a legnagyobb szintű profiltól?

A vicces az egészben, hogy a Valve nem igazán volt felkészülve arra, hogy valaki eléri a 3000-es szintet, így jelnleg nincs kitűző a neve mellett, de feltehetően hamarosan lép a vállalat az ügy érdekében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva