Counter Strike

ELEAGUE TOP5 – Csípős dezi, visítós AWP ACE, pisztolykörös 2v5 és full ECO dev1ce 4K


Már az ELEAGUE Premier első napján elszabadult a pokol, mutatjuk az A-csoport nyitókörének 5 legszebb jelenetét.

Elrajtolt az egymilliós “nyári-Major”, az ELEAGUE Premier csoportköre. A brutális pénzdíj mellé elhívták a világranglista nyolc legjobb csapatát, első nap Astralis vs. Cloud9 és Liquid vs. mibr csatákat rendeztek Atlantában.

A világelső Astralis és a Liquid egyaránt 2:0-ra verte ellenfelét a nyitónapon.

Az eredmény persze megtévesztő, kiélezett csatát és hosszabbításos mapot is láthattak a nézők, és rengeteg parádés kört! ezek közül gyűjtöttük most ki 5 kedvencünket:

5. Twistzz – nagyhomok 4K

Fegyveres körben ilyen tisztán belőni 5 Major győztes ellenfelet, na az nem sima. Twistzz full vakon teljesen feladta poziját, de ahogy múlt a flash hatása, szép lassan mindenkit bedarált nagyhomokból.

4. device – Full ECO 4K

Terror oldalon már a 7 kör is ragyogó, ha Overpass-ról beszélünk. Az Astralis nem is nagyon feszült a félidő végén az újabb körért, mégis összejött nekik. Autimatic wallbang duplájánál azt hittük vége, de aztán jött device.

3. device + dupreeh – pisztoly körös 2v5

2v5-ben hozhatatlannak tűnt a kör, dupreeh duplája után viszont éledeztek a remények. Mikor lement a bomba már “csak” 1v2-t kellett hozni, végül mindkét ellenfelet ugrás közben szedte ki.

2. EliGE – Dezi 4K

Néha még a full ECO körben is megéri egy pisztolyra rányúlni, hátha beadja a kör. EliGE dezije tökéletesen megmutatta, milyet tud csípni egy pisztoly kevó nélkül is, ha kb minden golyó one tap fej.

1. nitr0 – AWP ACE

Hiába csak force kör ellen lőtte, ez az ACE akkor is bravúros. Az első két frag még nem is nagy szám, de a másik három szinte csoda. Dobozon keresztüli nozoom flick, majd a késelni próbáló fer is közelítés nélkül kapta, elképesztő bravúr.

A B-csoport vasárnapi meccsein Na’Vi vs. fnatic és FaZe vs. mousesport találkozókat rendeznek. Érdemes lesz ma is velünk tartani! 20 órától indulunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva