Fortnite

Bebetonozza a fegyvermetát az Epic Games – Érkezik a P90!


Az új fegyver biztosan dobni fog a jelenlegi helyzeten, ám változásra ne számítsunk!

Hivatalos dátumról nem beszélt az Epic Games, de ha a kliensen belüli News Feeden megjelenik valami újdonság, akkor annak a megjelenése néhány napon belül már esedékes!

Végre érkezik egy Epic/Legendary ritkaságú SMG, ami egy meglehetősen híres fegyverre, a P90-re hajaz. A játékbeli megnevezése Compact SMG lesz, ami egyébként a valóságban megtalálható párjára is teljesen igaz, egy pusztító fegyverről van szó, amit “könnyedén” (azért van súlya!) hordhatunk az oldalunkon kiegészítő fegyverként.

Epic Games

A Fortnite: Battle Royale világában is ez lesz a szerepe, ahogyan a többi SMG-nek is jelenleg. Néhány napja írtunk egy SMG metajelentést az MP5 megjelenése kapcsán, amiben írtunk néhány szót az esetlegesen érkező P90-ről is. Mostantól a fegyver érkezése hivatalos, ezzel pedig bebetonozza az Epic Games egy időre a fegyvermetát.

Kétségtelen, hogy jelenleg a játék az SMG-k körül forog. Éppúgy, ahogy az ötödik szezonig a Shotgunok voltak a dominánsak, most az SMG-k uralmát éljük. A legelterjedtebb build jelenleg a Shotgun + SMG kombináció. A legnagyobb DPS-t a játékosok a Pump/Heavy nyitótűzzel és az utána történő SMG-re váltással tudják elérni. Utána már a játékosoktól függ, hogy mit hogyan alkalmaznak, de ez mostanában a legeffektívebb kombó.

Azért ilyen divatosak jelenleg az SMG-k, mert a struktúrák legyalulásánál már csak az ellenséges játékosokat pusztítják jobban. Relatíve kicsi a tölténytár, de amíg van benne skúló, addig félelmetes nyomást tud helyezni másokra.

Epic Games

Ezen pedig egyáltalán nem szeretne változtatni az Epic Games!

Hiánypótló a legújabb bejelentés, ugyanis Legendary SMG-vel még nem tudtak találkozni a Fortnite játékosok, a Tactical SMG megszűnésével pedig az egyetlen Epic SMG is eltűnt a játékból. A Compact SMG hamarosan betömi ezt a lyukat, s ha tippelnünk kéne, akkor valószínűleg a játék egyik legerősebb, ha nem a legerősebb elemeként fogja kezdeni a “karrierjét”.

Gondoljunk csak bele, egy szürke SMG is képes jelenleg mérkőzést nyerni, egy buffolt adatokkal rendelkező Legendary kiadás akkor mégis mire lesz képes?!

Mondanunk sem kell, hogy egyébként ez is egy közösségi ötletből nőtte ki magát, a kiadó és a fejlesztők újból bizonyították, nyitott szemmel járnak a fórumokon, s a jó ötleteket kíméletlenül beemelik a Fortnite világába.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva