Hearthstone

Twitch-et izzítani: kezdődik a Nagy Lapbemutató Stream


Peter Whalen és Brian Kibler fogják mutogatni nekünk az új kártyákat.

Közel 20 kártyát már eddig is láthattunk az augusztusban érkező új Hearthstone kiegészítőből, a The Boomday Projectből, az igazi nagyüzem azonban ezen a héten indul be:

végre megkezdődnek a megjelenés előtti kártyabemutatók!

Ez azt jelenti, hogy az előttünk álló másfél hétben minden nap új lapokat láthatunk majd – hogy melyik nap pontosan hány új kártyát fognak bemutatni a különféle streamerek és online magazinok, arról korábbi cikkünkben már olvashattatok.

Mielőtt azonban még elkezdenének szállingózni egyesével az új lapok, kapunk egy hivatalos bemutató streamet is a Blizzardtól.

A felállás maradt a szokásos, vagyis most is egy dizájner és egy jól ismert streamer fogja mutogatni nekünk az új kártyákat. A Blizzard részéről ezúttal Peter Whalen vezet majd be bennünket az új kiegészítő rejtelmeibe, társa pedig a műsorvezetőként is gyakran felbukkanó Brian Kibler lesz.

A műsor itteni idő szerint 19 órakor kezdődik a Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján, van tehát még idő bekészíteni a kólát és a popcornt. Az alábbi streamen követhetitek majd a bemutatót – kíváncsian várjuk, hogy milyen új koncepciókkal és ötletekkel igyekszik feldobni a Blizzard a játékot a The Boomsday Projecttel!

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva