Gaming

A legújabb pletykák szerint augusztusban már érkezik is a GTX 1180


A régóta pletykált új széria hamarosan végre tényleg megérkezhet.

Az új Nvidia kártyák érkezését már mindenki várja, függetlenül attól, hogy akar-e épp új videókártyát vásárolni. Az újdonságot és a fejlődést mindannyian szeretjük, az Nvidia viszont jó ideje húzza-halasztja már a bejelentést, eredetileg nyár közepére vártuk az új generációt, de csak nem érkezett. Helyette viszont tele lettek a polcok a kártyákkal, így a bányász-láz lecsengése után, a kártyák árai is visszaálltak a helyükre, sőt még akciókat is kaptak az egyes modellek.

Az a bizonyos levél

Most pedig az egyik youtuber tévedésből kapott egy levelet az Nvidia AIB-tól, ami az Nvidia partnerprogramját takarja, ebben a levélben pedig név szerint említésre került az új széria 4 darabja is,  méghozzá bejelentési dátummal egybekötve. Érdemes ezt a levelet persze fenntartással kezelni, de a mellett nem szabad elmenni, hogy a levélben megjelölt dátumokon bizony előszeretettel mutatott már be korábban új termékeket az Nvidia.

A levélben a következő bejelentési dátumok szerepeltek:

  • GeForce GTX 1180: Augusztus 30
  • GeForce GTX 1170/1180+: Szeptember 30
  • GeForce GTX 1160: Október 30

A korábbi évekhez hasonlóan természetesen ezúttal is a csúcsmodell érkezne első körben, majd ezt követően hónapról-hónapra érkeznének az újabb példányok, de az biztos, hogy már az 1180-nak is örülnénk.

Korábban írtunk róla, hogy állítólag a GTX 1180 még a a Titan XP-t is le fogja körözni. 

Júliusban már érkezhet is a vadiúj GTX 1180!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva