League of Legends

A Riot Games felnyitotta Tyler1 szemét – A második legjobb ADC jelenleg Amerikában


Tyler hadat üzent a Riotnak, a csatát ugyan elveszítette, ám úgy tűnik tanult a leckéből. Amerika egyik legjobbja éppen.

A hétvégén nagy port kavart Tyler1 és Riot Blaustoise egy az egy elleni összecsapása. A streamer kihívta a Riot Games egyik alkalmazottját (Blaustoise a játékmenetért felelős csapat egyik vezető tervezője), hogy bemutassa a League of Legends közösségnek, hogy ugyan jelenleg a lövészek harmat gyengék, ő még ebben a helyzetben is legyőz bárkit bármilyen karakterrel. Nos, ez papíron fantasztikusan hangzott, ám a valóságban kicsit máshogy történt az eset.

A cikk a képre kattintva olvasható.

A maga stílusában valahogyan kiheverte mindezt Tyler (ordibálás, csapkodás és kifogások keresése), s nagyon úgy néz ki, hogy új erőre kapott, ugyanis a játékos statisztikái félelmetesek!

Jelenleg a második legmagasabban jegyzett lövész játékos Amerikában, Challenger 705 LP-vel a 17. a szerveren. A játékainak 78%-ban az alsó ösvényen, ADC pozícióban teljesít, ám ezen felül 11%-ban volt miden, s a maradékban Autofillelt. A legszebb az, hogy az elmúlt 118 mérkőzésének több mint a felét megnyerte, 67%-os győzelmi aránya van az utóbbi időben. Ez az arány kiválónak számít a játékoselitben, abszolút megsüvegelendő teljesítmény.

OP.GG

Már csak azért is, mert Tyler köti az ebet a karóhoz és csak és kizárólag lövész karakterekkel játszik, ha megkapja a fő pozícióját. Tristanára tényleg csak akkor támaszkodik, ha minden kötél szakad, a Crit ADC egyáltalán nem számít erősnek mostanában, ez meglátszik a győzelmi arányon is, összesen 4 menetet ment vele, s annak is csak a felét tudta megnyerni Tyler.

OP.GG

Viszont, ami érdekes, hogy az abszolút mainje, Draven mellett Quinn az, akit a legtöbbet játszott eddig lövész pozícióban. A karakter statisztikái alapján mindez ugyan nem meglepő, ám az igen, hogy Quinn milye csöndben és határozottan tört előre az elmúlt néhány hétben, s vált három ösvényen is meghatározó választássá! Egyértelműen kaotikus metáról beszélünk, ha Quinn újból az egyik húzóneve tud lenni az igazán erős karakterek csoportjának.

Tyler1 tehát leporolta magát az égető veresége után, s bemutatta a League of Legends közösségnek, hogy nem csak a szája nagy, ha akarja, akkor igazán lehengerlő teljesítményt is képes nyújtani!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva