Counter Strike

Jöhet az álomdöntő, hihetetlen rekordot tartott életbe a Na’Vi


Az ukrán csapat akármelyik LAN-on elindult electronic érkezése óta, mindig bejutottak a Top4-be. Ez a rekord az ELEAGUE Premieren sem szakadt meg.

Az Astralis simán elődöntőbe jutott a Team Liquid elleni 2:0-val, a Na’Vi viszont már jobban meg kellett hogy szenvedjen a rájátszásért. Végül egy izgalmas 2:1-el behúzták a meccset, electronic és s1mple kettősének hála.

Electronic érkezése hosszú idő óta a legjobb dolog volt, ami a Na’Vi-val történt, ez mostanra már biztos. Hiába volt már itt starix-flamie, Zeus-s1mple, vagy Guardian-Zeus csere, az áttörés elmaradt. Viszont az seized-electronic igazolás durván bevált a Na’Vi-nak. Mióta az orosz skillgép csatlakozott hozzájuk, az összes LAN-on, ahol elindultak, bejutottak a Top4 közé. Rengeteg döntő és első hely is akadt, de a Top4 mindig fixen ott volt!

Látható az eredmények mellett az is, hogy electronic miért jelentett ekkora változást. Seized negatív statisztikái helyett ő mindig pozitívban marad, bármilyen LAN-ról is beszéljünk. A rengeteg pluszos K/D-n még végignézni is durva, de ha néztük is a meccseket, nem annyira meglepő. Electronic aimja a pontozós killekben és a spray szitukban is a helyén van. A jelenleg is zajló ELEAGUE Premier alatt is már +23-ban áll, például az ilyen köröknek köszönhetően:

Ezzel tehát a világranglista első és második helyezettje már egyaránt az elődöntőbe jutott, legközelebb a döntőben találkozhatnak. Ha ugyanis az Astralis és a Na’Vi is behúzza saját elődöntőjét, összejöhet az álomdöntő, ami szó szerint eldönti, ki a világ legjobb csapata.

Ugyanis az Astralis jelenleg 923 ponttal az első, a Na’Vi 901 ponttal a második. Ha az Astralis megnyeri az ELEAGUE Premiert, első marad, ha azonban a Na’Vi győz, átveszik a vezetést! A fél milliós fődíj mellett tehát a presztízs is hajtja a csapatokat az álomdöntő és annak megnyerése felé. Hatalmas hype lenne, ha összejönne, és hatalmas meccs lenne, ahogy a világ két legjobbja egymásnak feszül.

Az ELEAGUE Premier keddi játéknapján az alsó ági, kiesési rangadókon izgulhatunk. Egy amerikai és egy európai rangadó keretében. Élő, magyar nyelvű közvetítés a Gamer.hu Twitch csatornáján érkezik:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva