Counter Strike

Hatalmas meglepetésre kiesett a FaZe és a Cloud9 is


Az ELEAGUE Premier első két kiesője között egy hatalmas meglepetés és egy várható név is megjelent.

Az már az ELEAUGE Premier előtt is biztos volt, hogy nem a Cloud9 lesz a legjobban szereplő amerikai csapat a versenyen. A két beugróval játszó Cloud9 végül mapot sem tudott nyerni a versenyen, az Astralis elleni 2:0 utána mibr is elintézte őket.

Pedig a második mapon nagyot küzdött az aktuális Major címvédő C9. 15:8-ról zsinórban 7 meccspontot hárítottak és hosszabbításra mentették Cache-t. Ott azonban már befejezték a meccset a brazilok. A sors furcsa fintora, hogy a Cloud9 pont a mibr miatt van nagy bajban. Ide igazolt ugyanis át tarik és stewie is, most pedig ki is ejtették őket.

Stewie ráadásul MVP lett a meccsen, így csak még nagyobb a pofon.

A másik csoportban FaZe vs. fnatic kiesési rangadót rendeztek, ami két eszméletlenül szoros mapon dőlt el. Dust2-n végig szoros eredményt láthattunk, 13:13 után egyesével nyerték a csapatok a köröket. Egyet az egyik, egyet a másik, végül jöhetett a hosszabbítás. Azon belül pedig Xizt, aki egy bátor 4K-val hozta le a mindent eldöntő kört:

Mirage-on lendületben maradt a fnatic, és már a félidőben 10:5-re elhúztak, Terror oldalon. Innen felváltva hozták a köröket, és 15:10-nél 5 meccspontja lett a svédeknek. Négyet még sikerült hárítani, de a legutolsó körre fejben elfáradt a FaZe.

2 scout, 1 MAG-7, 1 dezi és 1 CZ…

Ezzel védekezte ki a meccs legutolsó körét a fnatic, de igazából a fegyverek nem is nagyon kellette. 3 USP killt is szereztek, és ezzel 16:14-re behúzták a második mapot is.

Amennyire a Cloud9 kiesése várható volt, akkora meglepetés volt az újra olofmeisterrel játszó FaZe bukása. A legutóbbi Major két döntőse tehát ezúttal elsőként esett ki az egymillió dolláros versenyről. Élő közvetítés továbbra is a Gamer.hu Twitch csatornáján, a csoportkör utolsó játéknapján mibr vs. Liquid és mousesports vs. fnatic meccseket rendeznek. Az Astralis és a Na’Vi már korábban továbbjutott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva