Counter Strike

A Virtus.Pro nem adja fel, tovább harcolnak. Kezdésnek Snatchie-t csábítanák el az AGO-ból


A pletykák szerint a Virtus.pro szeretné átcsábítani az AWP-st, a megkeresésekre azonban nem reagálnak, kötelező hallgatást rendeltek el az ügyben.

A mindig jól értesül doubletap oldal több forrása szerint is érik a csere, a VP kivetette hálóját Snatchie-re. Ha tényleg megérkezik, akkor valószínűleg a mostani beugró morlezt váltaná, aki közel egy hónapja játszogat a csapatban.

Anno Snax helyére érkezett, akit a mouz 290 000$-ért kivásárolt szerződéséből.

Zavaros a két organizáció kapcsolata, és az is, hogy a lengyel helyére ki érkezne a mostani csapatánál. De az biztos, hogy a VP-nek szüksége van az erősítésre, hiszen egyre gyengébb formát mutat az együttes. Inkább elfele vágynak innen az emberek, mint hogy szívesen igazolnának a nagy múltú csapathoz.

Tovább rontja a helyzetet, hogy állítólag bylai sem érzi jól magát a társai között, és a Major után ő is távozna. A csapat teljesítményén is meglátszik mindez,és ha byali is elmegy, akkor a friss szerzemény MICHU egyedül marad a két veteránnal. Pasha és NEO bár tudnak még jó meccseket hozni, carry-re már ritkán képesek. Ha byali marad elég 1, ha ő is elmegy akkor viszont 2 fiatal tehetséget kellene szerezniük. Kétségtelenül a következő generáció legjobbja Snatchie,ideális választás lenne.

Snatchie nagyjából egy éve tagja az AGO-nak, azóta nagyon sokat tett azért, hogy a csapat ilyen magasra jusson. A dbltap megkereste a Virtus.Pro-t is, ám ők nem szerettek volna válaszolni. Lássuk be, azért ez is beszédes. Snax eligazolása előtt ugyanezt csinálták, és tudjuk mi lett a vége…

Jó kérdés persze Snatchie szemszögéből is a dolog. Egy alacsonyabban lévő de több potenciállal bíró összeszokott csapatban maradjon? Vagy menjen át egy nagyobb nevű, többet fizető de bizonytalan jövőjű lineupba?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva