Counter Strike

Ingyen matricapénz és Major-szereplés ScreaM-nek? A Cloud9 részéről oké a dolog


Ezúttal is a pletykák örök helyszínéről, a Twitterről indult a találgatás, de lássuk be bőven van alapja.

A FACEIT Major kapcsán bombaként robbant a hír, hogy a nem kijutott játékosok szabadon igazolhatóvá váltak a Major-csapatoknak. Aki tehát a Minoron, vagy még korábban elbukott, bárhova elszerződhet, és játszhat a Majoron.

Vagyis ha saját csapattal nem sikerült kijutni, így még bárkinek összejöhet.

Snatchie és a Virtus.pro szerződése például így már simán valószínű, de a volt G2 és EnVyUs tagjai is szinte biztosan elkelnek majd. Jelenleg csak az igazolásra vár NBK, apEX, mixwell, kioShiMa, ScreaM és még sorolhatnánk. A one tap mestereként is számon tartott belga viszont elképzelhető, hogy már nem sokáig.

Bár semmit nem jelent, nem egy igazolás első lépése volt az árulkodó Twitter-követés. ScreaM jelölése a C9 alapítója felé, éppen ezekben a pletykás időkben óriási spoiler és hatalmas trollkodás is lehet. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a Cloud9 jelenleg 3 emberrel várja a Majort, melléjük csak beugróik vannak.

Scream simán jelölt lehet az egyik C9 Major pozira.

Igazából mindenki jól járna, ScreaM referenciát és egy kis plusz pénzt szerez, a C9 pedig kölcsön kap egy brtuális skillgépet. Ráadásul címvédőként nem ártana legalább egy legendás pozit megcsípni, amiben nagy segítség lehet a belga. Az angol infózással nem lenne baj, hiszen ScreaM játszott már nemzetközi lineupban. Ha mellé sikerül még egy ütős irányítót igazolniuk, például a meglepetésre kieső szintén amerikai NRG-től, szinte készen is vannak.

Az utolsó határidő augusztus 5-én zárul, eddig kell leadni a végleges névsorokat. Ezzel az új szabállyal biztosak vagyunk benne, hogy lesz itt forgatás bőven!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva