Gaming

Support, újraéleszt és még Death Knight kinézete is lesz – közösségi tippek az új hős kapcsán


Westen is elmondta a véleményét Sally Whitemane-nel kapcsolatban.

Azzal már mindenki tisztában van, hogy új hős jön a HotS-ba, tegnap a Blizzard Twitteren közölte a már szokásosnak mondható teasert.

A hősről egyelőre annyit tudunk, hogy neve Sally Whitemane lesz (persze meglepetések még érhetnek minket, hisz nincs hivatalos bejelentés) és Warcraft karakterről van szó. Yrel után ismét ebből az univerzumból érkezik karakter, sok játékos nagy örömére. Ott korábban Priest Class-ba tartozott, végül Death Knight lett belőle. Ez már önmagában is egy pici spoiler.

A kirakott teaser alapján mondjuk inkább előbbire lehet tippelni.

Természetesen egyéb találgatások is beindultak az internetezők között, a WoW-ban láttottakból kiindulva.

  • Jó eséllyel egy újabb supportot köszönthetünk majd köreinkben.
  • Az egyik ultija “Arise my champion” névre hallgathat, mely egy hőst visszahoz a halálból. De Auriellel ellentétben csak pár másodpercre, újabb halálkor nyilván XP nem járna az ellenfélnek.
  • A vele érkező skin rögtön Death Knight lehet

A HotS-közösség kiemelkedő kommentátora, Westen is megosztotta velünk első benyomásait Sally Whitemane-ről:

“Az új hőst a WoW-ból ismerhetjük, Scarlet Monastery egyik főboss-sza. Ott ugye pap képességekkel van megáldva a hős, azon belül is inkább gyógyító jellegűekkel. Nagyon örülnék neki ha supportot kapnánk, hiszen abból a role-ból van jelenleg a legkevesebb a játékban. A szívemhez egy mostani disclipine pap állna a legközelebb, aki ugye gyógyít, de mellette a sebzéssel is képes lenne healelni a barátságos játékosait. Persze megnézném multiclassban is, ahogy level 10 körül választhatnánk a disc holy vagy shadow orientált képességek közül.”

Természetesen ez mind csak találgatás, de este okosabbak leszünk – az első HGC meccs után lerántják a leplet a hősről.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva