PUBG

Mennyiii?! Félmillió forintot is elkérhetnek a teljes PGI Wasteland szettért!


Pazar meccsek, remek hangulat és méregdrága skinek...

Ahogy már korábban olvashattátok nálunk, a PUBG Corp. rengeteg PGI Major exkluzív skinnel kedveskedett a játékosoknak. Ezek közül volt ami könnyen megszerezhető volt, a PGI Sporty szettért például csak be kell jelentkeznünk a játékba a PGI ideje alatt és máris a raktárunkban landolt a dobozka.

A Ringside és a Title skinek megszerzése már kicsit nehézkesebb dolog, a PGI Tee pólóért pedig már egész szép kis összegeket elkérnek a különböző weboldalakon.

A Wasteland Set

El is érkeztünk az igazi nagyágyúhoz, nem fér kétség hozzá! Az exkluzivitását garantálja, hogy csak a majorön, Berlinben tudjuk megszerezni. Ráadásul ahhoz, hogy a teljes szett a miénk legyen, mind a négy meccsnapon (2 TPP – 2 FPP) a helyszínen kell tartózkodnunk. Így már kicsit érthetővé miért is árulják csillagászati összegekért…

File:PGI Wasteland Collection promo.jpg

Wasteland szett tartalma

Ruhaskinek

Fegyverskinek

Az árak

Itt van egy kis csavar a történetben, elméletileg a PGI után egy hónappal lehetett volna csak feldobni a piacra a skineket, azonban a PUBG Corp. valamiért a 2. nap első feléig nyitva hagyta az eladás lehetőségét.

Nézzük is meg a listázott tárgyakat, hogy valami elképzelésünk legyen az árakról:

A Pan

586 dollárért azonnal elvinné valaki Steamen, de 1000 dollár felett is cserélt már gazdát pénteken reggel egy példány. Biztonságosan tudunk számolni egy 600-650 dolláros átlagárral, elképesztő számok!

A hoodie

Itt is hasonló árakkal találkozhatunk, 700 dollárért instant elvinné valaki a virtuális felsőnket. Itt sem maradhatott el az 1000 dollár feletti tranzakció…

Amikor 2000 dollárt elköltesz a két itemre, de a felső átbugol a serpenyőn…:

A szett többi része

Várhatóan a maradék két skin is hasonló árkategóriában fog mozogni, így nem túlzás ha azt mondjuk, legalább félmillió forintnyi összeget hozhatnak a cuccok Steames pénztárcákba. (Ha 50 százalékkal számolunk egy-egy Steames cashout esetén, akkor körülbelül negyedmillió [de már nem virtuális!] forint üti a szerencsés emberek markát.)

Kicsit jobban belegondolva és reális igényekkel számolva a skinek simán visszahozhatták az utazás, a jegyek és még talán a berlini szállás árát is. Ki mondana nemet egy öt napos ingyen utazásra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva