Fortnite

Kriszh Advice, magyar versenyzők, hatalmas hangulat – Ma újból Summer Skirmish!


Nincs megállás, folytatódik a Summer Skirmish, ráadásul ezúttal is szurkolhatunk magyar versenyzőknek!

Egy héttel ezelőtt a magyarok bebizonyították, szurkolásból nehezen lehet jobb nemzetet találni nálunk. Az Epic Games nyári versenyszériájában, a Fortnite Summer Skirmish-en ugyanis egy időben izgulhattunk Kriszh Advice, valamint Ruben teljesítményéért. A srácok pedig nézettségi rekorddal, valamint fantasztikus akciókkal hálálták meg ezt a figyelmet.

A széria nem szünetel, ahogy szerencsére a magyar résztvevők sem maradnak el ezúttal sem. Az eheti formula egy duó verseny, ahol a cél, hogy a csapatok minél több pontot gyűjtsenek, vagy megszerezzék a “koronát”, ami 13 pontot jelent.

Minden csapat, amely 5-nél több killt szerez egy fordulóban, 2 pontot kap, a győzelem 4 pontot ér, így azok a duók, akik igazán agresszívak és még győzedelmeskednek is, egy kör alatt megszerezhetnek akár 6 pontot is!

A legtöbb gyilkossággal rendelkező duó minden kör után 6500 dollárral (1,8 millió forint) gazdagodhat, így ha a győzelem nem is jön össze, a killek halmozása elengedhetetlen lesz. A versenynap nyereményalapja egyébként 500 000 dollár, körülbelül 140 millió forint.

A legjobb az egészben, hogy ha a pénteki fordulót vesszük alapul, akkor a mai versenynap is privát közegben fog zajlani, így az indulók ténylegesen egymás ellen fognak harcolni a pályán, ezért is ennyire kevés ponttal dobálózik az Epic Games. Sajnos ez a múltheti versenyen nem volt lehetséges, reméljük mostantól a széria végéig kitartanak a privát mérkőzések.

Epic Games

 

Ezúttal is indulnak magyarok, így bőven lesz kiknek szurkolni este!

Paradox és Krith győzelmi aránya a FortniteTracker statisztikái szerint

A legutóbbi magyar Fortnite Cupon már találkozhattunk a versenyzők nevével, akkor a Team Samsung csapatát erősítették Ruben és Eragonist mellett. Nem mások ők, mint a magyar szcéna legfélelmetesebb duója, MVP Krith és MVP Paradox. Toronymagasan a legtöbb győzelemmel operáló magyar duó, átlagban a játékaik több mint 60%-át megnyerik, ami félelmetes arány, ha belegondolunk. Ráadásul a statisztikájukból tökéletesen meglátszik, mindezt nem bujkálva teszik, a magyar duók közül nekik van a legjobb KD arányuk, Paradox átlaga 14.5, míg Krith-é 12.

Visszatér Kriszh Advice is!

A múltheti rekorder és győzelemhalmozó streamer ezúttal nem mint versenyző, hanem mint műsorvezető és kommentátor tér vissza. Utoljára a Fortnite Pro-Am során láthatta a közönség ebben a pozícióban, s most újból belevág, hogy elhozza a magyar nézőknek a Summer Skirmish hangulatot. Érdemes lesz követni a Twitch csatornáján a közvetítést, a magyar duó szinte biztos, hogy nagyra törő lesz, ahogy Kriszh is mindig azon van, hogy a közönség jól szórakozzon.

A verseny közvetítése Kriszh Advice csatornáján 19:00-kor kezdődik. Sok sikert kívánunk Krith-nek és Paradoxnak! Hajrá fiúk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva