Gaming

Lemaradók és újrakezdők figyelem! A Legion sztorija röviden, készüljünk a Battle for Azeroth-ra


Ha valaki kihagyta volna az előző kiegészítőt és lemaradt a sztorival, esetleg hosszú idő után térne vissza, most 15 perc alatt képbe hozzuk.

A World of Warcraft nem csak azért milliók kedvence, mert látványos, összetett és közösségi szórakozást nyújt. Ezt ma már lényegében bármelyik MMORPG elmondhatja magáról.

Az igazi varázs sokak számára a story-ban és a háttérvilágban rejlik.

Az univerzum felépítésében, a karakterek sorsában és a történetmesélésben évek óta parádés munkát végez a Blizzard. Profin vonzza be a játékosokat, jó példa a felhasználók beleélésére a mindennapos Alli vs. Horda odaszólogatás.

Minden kiegészítőnek saját sztorija van, a fenti videó arra vállalkozott, hogy a lemaradókat 15 perc alatt felzárkóztatja.

Ígéretéhez híven nem biztosít teljes körű háttérismeretet a világról és a sztoriról. De ha kimaradt az előző, vagy az előző pár kiegészítő, akkor a legfontosabb infók benne vannak ahhoz, hogy a pár hét múlva megjelenő Battle for Azeroth kiegészítőt élvezni tudjuk.

A videót készítő Nobbel rajong a WoW-os eredettörténetekért, csatornáján szinte minden érdekes háttérinfót megtaláltok. Karakterekről, küldetésekről és helyszínekről egyaránt. Jó mozizást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva