Fortnite

57 ezer feliratkozóval csalja le az összes Fortnite meccsét az arab srác


Amelyik játék ingyenes és szórakoztató, ott bizony a csalókkal is számolni kell.

A YouTube jó ideje szeretne a twitch babérjaira törni, de egy fontos intézkedést még mindig nem hoztak meg, ez pedig a csalókkal szembeni zéró tolerancia, ami a twitch-en már régóta alapnak számít. Ezért van az, hogy bizonyos youtuberek  abból élnek, hogy csalnak bizonyos játékokban, ezt a twitch-en nem tudnák sokáig csinálni, ugyanis pár report után az egész csatornát tiltják a francba, de a YouTube-on még több ezer feliratkozót is el lehet érni ezzel.

Erre remek példa az az arab úriember, akinek annyiból áll a videós karriere, hogy minden egyes meccsét lecsalta és feldobta a YouTube-ra a játékát. A srác egyébként magát a legerősebb arab játékosnak tartja, mondjuk elég nehéz lelőni úgy, hogy örök élettel nyomja, gyakorlatilag tényleg nincs esély lekapni az illetőt. A videókban szándékosan odamegy a többi játékoshoz, táncol mellettük, majd megöli őket, de külön arra élvezkedik, hogy próbálják mindenféle módon megöli, csak ugye a cheatnek köszönhetően erre nem sok esély van.

Sajnos nem sokat ér, ha jelentjük a fiókot, ugyanis a YouTube szabályzata nem tiltja, hogy valaki ilyen jellegű tartalmat osszon meg a csatornáján. Egyedül az Epic tud ez ellen tenni, de az ingyenesség és a pár perc alatt regisztrálható fiók miatt nem túl nehéz a dolga, ha csalni akar az illető. Azt pedig egyáltalán nem értjük, hogy hogyan lehetnek kíváncsiak ennyeien erre a kihívás nélküli játékmenetre, ami amellett, hogy nem izgalmas, még csak nem is poénos.

A borítókép csupán illusztráció.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva