Counter Strike

Operation ClearSky – Új gránátot, új kést és 3 új játékmódot hozhat az ötlet


Új kés, új gránát, 3 új játékmód és rengeteg küldetés, pálya és skin kerülhetne be a játékba Sparxs Operation ötlete nyomán.

Újabb magyar tervezésű Operation koncepciót gurított Sparxs, ami talán még az előzőt is túlszárnyalja. Pedig a Blacksun se volt gyenge, aki nem látta még, mindenképp éredemes átfutni, hogy képzeli el egy magyar grafikus a következő Operationt.

Sparxs, vagyis Miklós Tibor mostani koncepciója egy újabb Operation teljes körű kivitelezését vázolja fel, ezúttal Operation ClearSky néven.

Lássuk részletesen, mit foglal magába az Operation ClearSky

6 új közösségi pálya

Műhelyből válogatott pályák, melyek közé bekerült a KODIAK-ék által régóta tervezett Gellért is. Már csak a magyar vonatkozás is szívesen megnéznénk élesben.

 

ClearSky Case – Új láda, 13 új skin

Műhelyből válogatott skinek, a legtöbbet díszes mintázat és rikító színvilág jellemzi.

Snakebite – Új kés

A kígyóharapást késbe öntő ötlet nem csak a pengéjével, de markolatával is vonzza a tekintetünket. Ingame képeken pedig egyenesen gyönyörű.

 

2 új Operation kampány

62 új küldetéssel, 2 különböző kampánnyal tenné színesebbé a játékélményt, a küldetésekért XP és csillagok járnának, a ClearSky éremhez. Ezt ugyan nem kaptuk meg nagyban, de a képen látható egy 3 repülőgépet ábrázoló coin. Őt lehet felvinni aranyig.

 

Aeris grenade – Új fegyver

A taktikai gránát nem sebző vonalat vinné tovább a játékban, sokkal inkább ellencsapásként jelentkezne az ellenfél akcióira. Az Aeris kivonja az oxigént a robbanás környezetéből, semlegesítve ezzel a gyújtót, a molotovot és még a füstgránátot is. Egy támadásnál sok időt spórolhat, ha el tudjuk oszlatni az ellenfél füstjét, és minden láthatóvá válik hirtelen. Ára 700$ lenne, erejéhez mérten.

Relic Hunt, Marksman, V.I.P. – 3 Új játékmód

A Relic Huntban random felbukkanó buffokat találunk a pályán, mindegyik máshol spawnol és mást is tudnak. Kicsit Quake feelingre hajazó, arénás darálás egy kis funolásra.

A Marksman során random felbukkanó céltáblákra lőhetünk, aki több pontot gyűjt, az nyer. A V.I.P.  játékmód pedig az 1.6-os változat felújított változata. A V.I.P. nem vehet semmit, cserébe több élete van, őt kell a biztonsági zónába kísérnie négy csapattársának.

Overwatch emlékérem

A csalók lefüleléséért innentől jutalmat kapunk, amivel bronz, ezüst és arany medálokat szerezhetünk, valamint exkluzív droppokat is kaphatunk általuk.

Az Operation ClearSky teljes koncepcióját Sparxs oldalán, a linkre kattintva találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva