Gaming

5 ütős játék, amire még érdemes lesz odafigyelni idén nyáron


Lesz mivel játsznunk a következő pár hétben is.

Ezt a jelenlegi brutális hőséget leginkább két módon lehet kibírni: vagy a vízpart mellett, vagy pedig az árnyékos és (remélhetőleg) légkondicionált szobában a számítógép vagy a konzol előtt.

A nyári uborkaszezonban persze nem záporoznak úgy a nagy megjelenések, mint például az őszi vagy a tavaszi dömping során. De szerencsére így is lesz bőven olyan játék a nyár utolsó hónapjában, amire érdemes lesz odafigyelni!

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Egy új WoW-kiegészítő megjelenése mindig hatalmas esemény, a Battle for Azeroth esetében pedig talán még a megszokottnál is nagyobb izgatottság tapasztalható a World of Warcraft-rajongók körében. Megnövelt szintmaximum, új helyszínek és a vadonatúj 20 fős csaták várnak többek között azokra, akik újból fejest ugranak a Blizzard MMO-jába.

  • platform: PC
  • megjelenés: augusztus 14.

Monster Hunter: World

Aki a WoW-hoz hasonló hatalmas nyitott világra vágyik, de inkább a japán stílus fekszik neki, az bátran tegyen egy próbát a Capcom akció-RPG-jével, a Monster Hunter: Worlddel, amely januárban már futott egy elég sikeres kört konzolokon, most pedig PC-re is ellátogat. Egyedül vagy négyfős csapatban is nekilódulhattok a szörnyvadászatnak, egyre erősebb felszereléseket gyártva az így szerzett alapanyagokból.

  • platform: PC
  • megjelenés: augusztus 9.

Strange Brigade

Aki szerette a Rebellion-féle Nazi Zombie Army / Zombie Army Trilogy játékokat, annak mindenképpen érdemes lesz odafigyelnie a brit stúdió legújabb fejlesztésére, a Strange Brigade-re, amely hasonló játékmenetet kínál majd: egy csapatalapú külső nézetű shooterre számíthattok, csak éppen náci zombik helyett ezúttal mitológiai szörnyekkel és afrikai helyszínnel körítve.

  • platform: PC, PS4, Xbox One
  • megjelenés: augusztus 28.

Pro Evolution Soccer 2019

A focirajongóknak szokás szerint nem kell szeptemberig és az aktuális FIFA-játékig várniuk, hiszen a PES-széria legújabb darabja már a hónap végén befut. A Bajnokok Ligája és Európa-liga jogokat ugyan bukta a franchise, behoztak ellenben hivatalos formában egy csomó közepes bajnokságot, mint az orosz, a portugál, a belga, a dán, a török, a skót vagy az argentin liga.

  • platform: PC, PS4, Xbox One
  • megjelenés: augusztus 30.

F1 2018

A Forma-1-es versenyzők jelenleg jól megérdemelt pihenőjüket töltik valahol a világ egyik szép szegletében (vagy otthon a családdal), augusztus végén azonban folytatódik az izgalmas 2018-as szezon. Mondhatni már hagyományosan a nyári szünet végén jön a kapcsolódó játék is, némileg újragondolt karrier móddal és egy adag új klasszikus versenygéppel.

  • platform: PC, PS4, Xbox One
  • megjelenés: augusztus 24.

…és ez még nem minden, hiszen a fenti címeken túl olyan finomságok érkeznek még a hónapban, mint a We Happy Few, a Guacameelee! 2, a Shenmue I & II vagy éppen a Yakuza Kimawi 2, lesz tehát mivel játszani konzolon és PC-n is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva