Counter Strike

0.433 alatti ACE? Nagyon szép, de még mindig nem világrekord


Bekele99 követte el a villámgyors ACE-t, kevesebb mint fél másodperc kellett az öt killhez.

CS:GO rekordból rengeteget ismerünk. Legtöbb kill egy meccs alatt, leggyorsabb körgyőzelem vagy éppen legrövidebb meccs, lehet válogatni. Most pedig a gyorsasági rekordok egyik népszerű kategóriájában villantott nagyot egy friss videó.

Az első golyótól az utolsó golyóig számított leggyorsabb ACE.

Egy Beke nevű játékos osztotta meg Trainen lőtt ötösét, ahol egyrészt piszok nagy szerencséje is volt, másrészt ő maga is szép munkát végzett. Szerencséje volt, mert az 5 terror libasorban egymás után érkezett, de a spray kontrollt szinte hibátlanul tartotta. A videót elnézve kb minden golyó célba talált, ezért is jöhetett össze a rekord.

A művelethez egészen pontosan 433 ms, vagyis milliszekundum kellett, ami kevesebb, mint fél másodpercet jelent. Vagyis az ellenfélnek reagálni is alig volt ideje a támadásra, ami minden figyelmeztetés és gránát nélkül ugrott eléjük.

De ez a gyorsaság még mindig nem elég egy világrekordhoz, Bekénél ugyanis bőven voltak már gyorsabban ACE-elő CS:GO játékosok. Az oda- és visszafelé olvasva is ugyanazt a nevet kiadó AadabaA például felennyi idő alatt mészárolt. Neki 223 ms is elég volt az ACE-hez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva