Fortnite

Egy idióta új trend terjed a Fortnite játékosok között


A nézők sem díjazzák az új trendet, nem csodáljuk.

Ha követtétek az elmúlt időben a Summer Skirmish-t akkor biztosan észrevettétek, hogy a népszerűbb külföldi streamereknél gyakran érdekesen nézett ki a Fortnite, mintha az arányokkal nem lett volna minden rendben. Ezt az új trendet a CS:GO-ból lesték el játékosok, ami némi ügyeskedést takar a képernyőarányokkal. A manapság leggyakrabban használt 16:9-es arány helyett a jó öreg 4:3-ra állítva majd a képet széthúzva a CS:GO-ban szélesebb modelleket kapunk, amelyeket könnyebb ellőni, de cserébe kevesebbet látunk a pályából.

A CS:GO-nál van értelme

Ezt vették át a Fortnite streamerek, csak az a probléma, hogy a Fortnite teljesen másként méretezi át a játékot. Míg a CS:GO levágja a kép szélét és amikor a driverben széthúzzuk a képet, akkor ez a levágott rész kerül kihúzásra, ami azt eredményezi, hogy ugyan azok a karakterek szélesebbek lesznek.

A CS:GO-nál van értelme, a Fortnite-nál pedig inkább hátránnyal jár | Forrás: wictor1992

Ellenben a Fortnite átméretezi és ugyan az látszik a 4:3 és a 16:9 esetén is, viszont széthúzásnál  modellek bár szélesebbek lesznek, de egyúttal kisebbek is a 16:9-es arányhoz képest. Először nem biztos, hogy észrevesszük egyébként ezt a különbséget.

A Summer Skirmish-en egyébként amikor hirtelen egy 4:3 képaránnyal játszó játékost mutatak a chat egyből megőrült, egyszerűen nem volt természetes a látvány, nem csoda, hogy senkinek nem tetszett, amit lát. Ezzel így gyakorlatilag megnehezítjük a saját dolgunkat, mert kisebb célpontokra kell lövöldöznünk. Szóval az ötlet jó, csak a megvalósítás már kevésbé.

Szóval ha használtátok a széthúzott 4:3-at, akkor állítsátok vissza nyugodtan a korábbi 16:9-es arányt.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva