PUBG

Legális cheat lenne az új 3D-s jelölőrendszer?


Az új funkció segítségével sokkal könnyebben likvidálhatjuk az ellenfeleinket.

Tegnap egy óriási update csomaggal vágott arcon bennünket a PUBG Corp., aminek egyszerűen nem lehet nem örülni, hiszen ekkora kaliberű frissítést, ennyi újdonsággal már nagyon régen kaptunk. Viszont az egyik újdonság elég sok játékosnak szemet szúrt, ez pedig nem más, mint a 3D-s térképjelölő rendszer (map marker), aminek segítségével már bele sem kell mennünk a térképbe, hanem elég ránézni arra, amit meg akarunk jelölni, ezt pedig a csapattársaink a játékban is látni fogják, még a falakon keresztül is.

Már poénkodnak is az új funkcióval – “Where is Waldo?”

Ez pedig gyakorlatilag azt jelenti, hogy harcolunk valakivel, aki mondjuk egy ablakból néz ki egy emeletes házból, megjelöljük. Ezt a jelölést a csapattársunk látja, aki prefire-rel simán kiszedheti, ha ügyes és ebből az ellenfél nem fog semmit tapasztalni. Idáig pedig fontos volt a jó kommunikáció, el kellett mondani hogy hányadik emelet, meg kb melyik ablakba található az illető, gyakorlatilag egy a cheatekben is használatos ESP-nek felel meg ez az új funkció.

A működését a következő videóban láthatjátok:

Ahogy a videóban is láthattátok, hatalmas előnyt ad az új jelölőrendszer, ha megfelelően használjuk. Egyelőre természetesen még csak a teszt szervereken érhető el az új funkció, szóval még nem biztos, hogy áthozzák az éles verzióra is, várható átalakítás de az is benne van, hogy 1:1-ben megkapjuk jövőhéten.

Shroud szerint szimplán “noob-friendly” az új funkció

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva