Fifa

Itt vannak a legújabb ajándék FUTTIES kártyák + érkezik a 92-es Manolas

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: FUT, futties,

Ideje újból belépni az Ultimate Teambe.

Túl van már a felénél a két hete elstartolt FUTTIES esemény, melyben rengeteg ajándék és exkluzív kártyára tehetnek szert azok, akik rendszeresen belépnek a FIFA 18 Ultimate Team módjába. Öt poszt már sorra került a nyári futballünnepen, már ami az ajándék kártyákat illeti, de mielőtt rátérnénk a legújabbakra, lássuk, ki kapta a legújabb upgrade-et!

Legutóbb a középhátvédekre lehetett szavazni, a Bailly-Varane-Manolas hármasból pedig végül a Roma görög játékosa kapta a legtöbb voksot, így Kostas Manolas új, 92-es verziója lesz megszerezhető hamarosan. A Weekly Objective ma 19 órakor érkezik.

Kép: Twitter

Az új SBC-vel párhuzamosan megérkezett a következő 3 ajándék kártya is, melyek ezúttal a jobbhátvéd posztot képviselik. Az alábbi RB-k landolnak azoknál akik bejelentkeznek az Ultimate Teambe a következő két napban:

  • 81 – Serge Aurier
  • 82 – Alessandro Florenzi
  • 80 – Sime Vrsaljko
Kép: Twitter

Fontos, hogy továbbra is azzal jártok a legjobban, ha nem szavaztok egyáltalán, hiszen magáért a voksolásért csak az exkluzív pink kit jár, ezen túl viszont nem jár semmiféle előnnyel – ráadásul a beadott kártyát is bukjátok. Ettől még persze részt vehettek benne nyugodtan, ha befolyásolni szeretnétek a végeredményt – egészen csütörtök délutánig van lehetőségetek erre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva