Hearthstone

Nem megy fel a mobilos patch? Érdemes a nulláról kezdeni!


Sokan ütköznek nehézségekbe az új frissítés kapcsán.

Csütörtök este megérkezett a legújabb frissítés a Hearthstone-hoz, amely előkészítette a terepet a jövő héten megjelenő új kiegészítő, a The Boomsday Project számára. A 12.0-s sorszámú patch pontos tartalmáról korábbi összefoglalónkban olvashattatok már.

Ajándék pakkok és lapok bekészítve! Ezt hozta a legújabb patch

Most a mobilos verziókról szeretnénk még némi szót ejteni, a tapasztalat ugyanis az, hogy elég sokaknak meggyűlt a baja a legutóbbi frissítéssel. A mobilos Hearthstone örök problémája a helyigény, amivel a Blizzard folyamatosan igyekszik megbirkózni, a patch-ek során ez pedig még inkább kiütközik, hiszen ilyenkor elég gyakoriak a panaszok.

A legfőbb baj, hogy hiába van elviekben elegendő hely a frissítés letöltéséhez, az alkalmazás számára ez elég gyakran nem elegendő. Emiatt sokan kapnak hibaüzenetet, miszerint nincs elég szabad tárhely.

A fentiek miatt mi mindenképpen azt javasoljuk, hogy ne frissítsétek az alkalmazást, hanem töröljétek le és telepítsétek újból. (Előtte egy telefon újraindítás sem árt, biztos ami biztos.) Ezzel biztosíthatjátok, hogy a Hearthstone app a lehető legkevesebb helyet foglalja.

Ahogy az alábbi kép is bizonyítja, Android készülékeken az alkalmazás jelenleg valamivel több mint három és fél GB területet foglal, vagyis érdemes így kalkulálni (a pontos méret persze egyénenként változhat a rendszer/készülék függvényében).

Egy dologra panaszkodtak még sokan, ez pedig az, hogy nem működnek a Golden hős / kártya effektek. Megnyugodhattok: nem a ti készüléketekben van a hiba, ez abszolút szándékos a Blizzard részéről, egy vizuális hiba kivédése miatt ugyanis ideiglenesen kikapcsolták ezt a funkciót. Vagyis magától helyre fog állni, amint kiküszöbölték a problémát.

Reméljük, hogy a fentiek segítettek valamennyire és újból életet tudtok csiholni a Hearthstone-ba a mobilotokon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva