Counter Strike

Emberségből ötös: NBK és flusha a vöröskeresztnek adományozzák az FPL-ben szerzett nyereményüket


Mindig szívmelengető látni, hogy egyes profi játékosok nem felejtik el, honnan jöttek.

A profi CS:GO-sok rengeteg pénzt keresnek, ezt ma már mindenki tudja. Bevételük származik a csapattól, a matricákból, a versenyekről, és ha streamelnek akkor a donatekből. Aki pedig az FPL-ben is jól teljesít, annak ott is pénzjutalom jár. És ha már ennyi pénzt keresnek, nem ritka eset, hogy adnak másoknak is, jótékony célra fordítják vagyonukat. Még 2015-ben, az akkor KaBuM néven játszó FalleN-ék segítette ki flusha pár ezer dollárral. Ezzel biztosította útjukat az akkori lengyel Major kvalifikációra. Bő fél éve Fallen is folytatta ugyanezt, ő egy kolumbiai csapatnak segített ugyanígy:

Nem minden hős visel köpenyt: FalleN adományából utazik versenyre az ellenfél

Most ismét a svéd sztár, és NBK voltak azok, akik reflektorfénybe kerültek akciójukkal. Vöröskeresztnek adományozták az FPL-ben összelövöldözött pénzüket. Ha a júliusi nyereményekből indulunk ki, ez flusha esetében laza 1000 dollár, vagyis 277 000 forint a hetedik helyért.

Respect mindkettőjüknek, nagyon szép gesztus és tökéletes bizonyíték arra, hogy a siker nem mindenkinek száll a fejébe. Egyesek nem felejtik el, honnan jöttek még a milliós sikerek előtt, és továbbra is törődnek másokkal. Példát mutatva ezzel társaiknak és a következő generációnak, akik példaképként tekintenek rájuk:

Ez már nem csak sportolói, de elvitathatatlan emberi nagyság!

Itthon is láttunk már hasonló példát, a PUBG Fusion Kupa győztesei például egytől-egyig jótékony célokra fordították a nyereményt:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva