Counter Strike

Season Pass a CS:GO mellé: küldetések, skinek, kesztyűk minden mennyiségben


Ha már úgyis minden játékban megcsinálták, miért pont a CS:GO maradna ki a jóból?

A Season Pass jelenség alapvetően nem egy rossz modell. Egyszeri befizetés ellenében exkluzív tartalmakhoz juthatunk általa, illetve ott a lehetőség a jövőbeni kontentekre is. Nem csak egyszer járunk tehát jól, hanem a Season alatt kis túlzással folyamatosan.

Rainbow Six: Siege, Fortnite, PUBG, hogy csak párat említsünk a Season Pass modell követői közül. És mivel a számok azt mutatják jól fogynak a virtuális bérletek, előbb-utóbb még több kiadó kedve jöhet meg a dologhoz.

Például elképzelhető, hogy az Operationök mellett a CS:GO is ezt a rendszert kezdi el követni.

De miről is szól egy ilyen Season Pass?

Egy extra kiegészítés a friss kontent mellé, ami tovább mélyíti a játékélményt! Az Operation lenne az alap, e mellé érkezne a Season Pass, ami egyfajta extra lehetne az Operation fölött. Biztos lennének, akik csak az újdonságokra kíváncsiak, és megelégszenek az Operation hozta változatosabb játékmenettel. És persze lennének, akik szeretik a kihívásokat, az extra küldetéseket és természetesen az extra jutalmakat, ezért beneveznének a Season Pass-ra.

Hagyományosan ennek is egyszeri költsége van csupán, és hogy onnantól a Season végéig ki mennyi értéket termel ki belőle, már csak a játékosokon múlik. Itt ugyanis a Season Pass szintjei után különböző jutalmak ütik az előfizetők markát. Minél több küldetést teljesítesz, annál magasabbra jutsz, annál több a jutalom. A CS:GO-ban ez kb annyit tesz: extra XP, matricák, spray mintázatok, kés és kesztyű skinek és egyedi jelvények felhozatala váltakozik minden egyes szintnél.

A modell főképp az ingyenes játékoknál számít meghatározó bevételszerzési lehetőségnek. Az alacsony ár miatti vásárlási hajlandóságot látva azonban mostanra már szinte mindenki alkalmazza valamilyen formában.

Ez a döntés könnyen elhozhatná azt a fordulópontot, hogy a Valve nem a csalók új accountjai, hanem a hűséges játékok Season Pass vásárlásai után jut plusz bevételhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva