PUBG

Milyen messze ugranak a győztesek? – Statisztika 20 000 ugrás alapján


Egy érdekes statisztika látott napvilágot.

Ezőttal egy újabb grafikonnal bombáztak minket, amiből egyébként már elég rég kaptunk újat, pedig a hivatalos API-val szinte mindent kielemezhetünk. Ezúttal arra kaptunk választ, hogy Solo FPP esetén milyen messze ugranak a győztesek, na meg azok, akik hamar elhullanak.

A statisztika / Forrás: _noel

A grafikonon a fehér pöttyök azt jelölik, hogy az egyes játékosok milyen messzire ugrottak le, alul pedig a sárga oszlopok pedig azt mutatják, hogy egyes helyezettek milyen messzire ugrottak kezdésnél a leggyakrabban.

Jól látható, hogy általában 900 métertől is messzebbre esnek a géptől a legjobbak, akik pedig hot dropolnak, azok nem számíthatnak túl sok jóra, ugyanis ezek a játékosok általában hamar elhullanak, persze legtöbbször itt a lövés gyakorlása a cél.  Azt is megfigyelhetjük, hogy gyakorlatilag minél távolabb ugrik valaki, annál nagyobb eséllyel ér el jobb helyezést, ez nem hiába van, hiszen ilyenkor általában kevesebb emberrel fog  összetűzésbe keveredni és több ideje marad lootolni, egy jó loot pedig a későbbiek során igencsak jól tud jönni.

Érdemes tehát nem a legközelebbi helyszínt választani, ha a célunk a chicken dinner megszerzése.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva