Counter Strike

Motar2k kinyitott 1000 ládát és kihívta bokszolni m0E-t egy 1v1-re 10 ezer dollárért


Motar streamje alatt nem lehetett unatkozni, bőven kaptunk insider infókat is a milliomos úriembertől.

Motar2k-t már szinte mindenki ismeri, aki követi a CS:GO életét egy ideje, leginkább a hatalmas donate-jeiről lett híres. Ő volt az, aki 15 000 $-t küldött pashának, de shroudnak még ennél is jóval többet utalt, több, mint a dupláját a 15k-nak. Most az új láda tiszteletére ismét ládanyitogatós estet tartott és 1000 ládáig meg sem állt, amiből 3 kés esett mindössze, nem is rossz arány! Azaz gyakorlatilag 1000 kulcsot és 1000 ládát kellett vásárolnia, amiből a kulcsok darabja 2 euró a ládáké pedig változó.

Szóval a stream alkalmával nagyjából 3-4000 $-t szórt el  az úriember.

Persze a nyitott cuccokból befolyt jó pár dollár, de ezeket ráadásul elosztogatta, szóval biztosan mínuszba jött ki, na persze nem mintha annyira földhöz vágná Ezúttal nem bérelt embereket, hogy nyitogassanak neki és elárult pár kulisszatitkot, például azt is, hogy n0thing és swag megy hozzá, hogy megtanítsák játszani.

Ezen kívül m0E-t is kihívta bokszolni egy ringbe, ahol ha a botrányhős kibír 1 percet anélkül, hogy motar kiütné, akkor 10 ezer dollárt nyom a kezébe motar. Nem pitiáner összeg, nem csodálkoznánk, hogy el is fogadná m0E a meghívást.

De a stream közben motar felesége/barátnője is feltűnt, aki szintén kinyitott pár ládát.

Egyébként csodálkozunk, hogy nem bannolták a csatornát, hiszen kevesebbért is csapott már le a twitch kalapácsa.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva