Fifa

Kiveszik az egyik leghatékonyabb lövőtechnikát a FIFA 19-ből!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

Az új részben már nem lesz benne a Low Driven Finesse Shot.

A megjelenés közeledtével egyre sűrűbben érkeznek a hírek a FIFA 19-cel kapcsolatos információkkal, és bár jelenleg mindenki az újdonságokra fókuszál (az EA Sports-ot is beleértve), nem szabad elhallgatni azokat a dolgokat sem, amik megváltoznak – vagy akár teljesen ki is kerülnek a játékból.

Most mi is egy ilyen infóról szeretnénk beszámolni, ami apróságnak tűnhet ugyan, ám mégis alapjaiban változtathatja meg a berögződéseket, az egyik FIFA streamer/kommentátor ugyanis nemrég elárulta, hogy

kikerül a játékból az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb lövőtechnika, a Low Driven Finesse Shot.

Ezt a technikát úgy lehet előcsalni, ha nyomva tartjuk az R1/RB gombot, majd kétszer megnyomjuk a lövést. Az eredmény egy szinte védhetetlen, lapos tekerés a kapus mellett, a valóságban is rengeteget használják a csatárok a 16-oson belül.

Az nem kétség, hogy a technika egész egyszerűen túlságosan hatékony volt, a FIFA 17-ben és a FIFA 18-ban is közel hibátlan receptnek bizonyult, különösen az 1v1 szituációban. Ennek ellenére meglepő, hogy az EA Sports úgy ahogy van kiveszi a játékból – ahelyett például, hogy változtatna rajta, vagy esetleg a kapusok AI-ját és animációit úgy igazítanák, hogy tudjanak valamit kezdeni ezzel a lövéssel.

Az tehát biztos, hogy a FIFA 19-ben már nem támaszkodhatunk a Low Driven Finesse Shotra, ami miatt végképp el kell felejteni az eddigi berögződéseket. Nem ez lesz egyébként az egyetlen oka ennek, hiszen az új Timed Finishing mechanika miatt szintén újra kell majd tanulni kicsit (?) a lövéseket.

Tökéletes időzítés = tökéletes gól: íme a FIFA 19 következő újítása!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva