PUBG

HIVATALOS: Semmilyen formában nem érkezik a pingelés a 19. frissítéssel!


Reméljük nem merül a feledés homályába ez a funkció...

A PUBG Corp. a csütörtök éjjel esedékes frissítés előtt jobbnak látta tisztázni a dolgokat a 3D ping/marker funkcióval kapcsolatban. A közösséget elég rendesen megosztotta (valljuk be, jogosan) ez az újdonság és a 3. frissítés után sem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt a pingeléssel.

Hawkinz, a PUBG közösségi vezetője publikálta a fenti bejelentést. Elmondása szerint csapaton belül is hosszas beszélgetések zajlottak a 3D jelölésekkel kapcsolatban, többek szerint is szükség van az átdolgozására.

Ennek eredményeképp a funkciót teljes mértékben eltávolítják a 19. frissítésből. Némi átdolgozás után, pár hét múlva elvileg viszont láthatjuk majd a Test Serveren, de akkor is rengeteg visszajelzésre és tesztelésre lesz szüksége a cégnek.

Hawkinz reddites hozzászólásai alapján is hosszabb távú tesztre kell majd számítanunk, feltehetőleg a következő tesztes frissítésben sem a végleges formáját nyeri el a funkció, könnyen lehet, hogy több megoldást is leteszteltetnek a felhasználókkal. Csak nehogy az azóta már elfeledett kék zóna átdolgozás sorsára jusson ez is…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva