Hearthstone

Szavazás: melyik lesz a Boomsday legerősebb Legendary-je?


Szerintetek melyik legendás kártya lesz a legmeghatározóbb az új metában?

Legalább egy Legendary lap mindenkinek jut majd a ma este megjelenő új Hearthstone kiegészítőből, a The Boomsday Projectből, ami a bontott paklimennyiség függvényében persze tovább nőhet, abban azonban legfeljebb csak reménykedni tud mindenki, hogy sikerül kinyitnia a legjobban vágyott kártyákat.

Fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül a legerősebb lapok vannak a kívánságlisták élén – gondoljunk csak a Whizbang the Wonderfulra, ami a kreatív kártyadizájnt és a funfaktort is a maximumra tolja, vagy éppen az egyik legnagyobb mém kártyára, a Mecha’thunra. De melyek lesznek vajon az új meta legmeghatározóbb lapjai? Erre vagyunk most kíváncsiak!

Az alábbi űrlapot kitöltve szavazhattok arra, hogy szerintetek melyik lesz a legerősebb a The Boomsday Projectben megjelenő 23 Legendary lap közül. Figyelem, csak egyet választhattok, úgyhogy fontoljátok meg alaposan, kire böktök!

A voksolást csütörtök reggel 8 órakor zárjuk és nem sokkal ezután már jövünk is a végeredménnyel. Hajrá, szavazzatok minél többen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva