League of Legends

Két új hős, Nunu és Ezreal Update, valamint Morgana és Kayle bejelentés – Megérkezett az új Champion Roadmap!


Kevés konkrétum, ám egy halom új bejelentés érkezett az augusztusi Champion Roadmapben.

Minden esetben, amikor a Riot megjelenít egy Champion Roadmapet, az a League of Legends játékosoknak olyan, mint a karácsony. A Roadmap egy közvetlen lehetőség arra, hogy egyenesen a fejlesztők tollából értesüljünk a fejlesztés alatt álló karakterek aktuális helyzetéről, új VGU-k bejelentéséről, esetleg információkat kapjunk a közeljövőben érkező új karakterekről.

A legfontosabb eleme az augusztusi kiadásnak a Nunu VGU volt. Habár leginkább erről szól a bejegyzés, igazán sok minden újdonságot mégsem kaptunk a VGU-ról. A Riot ismét megosztott a közösséggel egy képet, ami valamilyen szinten irányadóként működik, de ennél azért bőven kaphattunk volna többet. Ami viszont már most biztos, a mini teaserből is bőven látszik, az új Nunu egy teljesen új irányvonalat fog képviselni.

A fejlesztők Nunu képességeiről is beszéltek, kiderült, hogy az ulti és a Consume (Q – amivel minionokat voltunk képesek bekebelezni), összességében nem sokat fognak változni. Annyira Nunuhoz nőttek már ezek a képességek, hogy a Riot úgy döntött, nem akar teljes mértékben megválni tőlük. (Minimális módosítások természetesen érkezhetnek, s nagy valószínűséggel érkezni is fognak.)

Új hőselőzetes – Riot Games

Ahogy az lenni szokott, az új Roadmap betekintést engedett ezúttal is az éppen fejlesztés alatt álló új hős kulisszái mögé. A fejlesztők bejegyzésében találkozhattunk egy képpel, amin két hatalmas lánc a sötétségbe torkollik, ahol a szemfülesek két lábat is kiszúrhattak. (Sajnos azt, hogy a láncok effektíven a karakter részei lesznek, vagy ezek “csak” béklyói az új hősnek, még nem tudni.)

Mage Teaser – Riot Games

Egy másik képet is kapott a közösség, amit nem lehetett más hőshöz kötni, ez valamivel színesebb teaserre sikerült, kevésbé volt komor hatása. Cserébe az alany, akihez készült egyáltalán nem egyezik meg a “láncossal”, így kijelenthetjük, hogy a Riot Games két teljesen új karakter érkezését jelentette be ezzel! Ez meglehetősen érdekes, ugyanis éppen a Champion Roadmapben nyilatkozták a fejlesztők azt, hogy az idei évben nem terveznek nagyobb fókuszt helyezni az új karakterek fejlesztésére, s lám, mégis egyszerre kettőt jelentenek be. (Az is lehetséges, hogy ezek már korábban elkezdett projektek, így a 2019-es évben lesz pangás új hősök terén.)

Sok információt a képeken kívül nem kaptunk a fejlesztőktől, a virágos témával bemutatott karakterről annyit tudunk, hogy egy “színes mage” lesz, a másik pedig egy “elzárt” karakter.

Ezreal Update – Riot Games

A poszt harmadik legfontosabb pontja a további vizuális frissítések bejelentése volt. Amire a leginkább kitértek a fejlesztők az Ezreal, rá biztosan érkezik a jövőben egy vizuális újragondolás. Sőt, már azt is lehet tudni, hogy a W képességét meg fogják változtatni, az Essence Flux ugyanis jelen helyzetében minden, csak nem egy hasznos spell.

Kayle és Morgana Update – Riot Games

Ezreal mellett Kayle és Morgana számíthat még frissítésre. Kayle egy nagyobbra, itt valószínűleg egy komolyabb VGU-t fog eszközölni a Riot (képességek és modell frissítés), míg Morgana szinte biztos, hogy csak külsőre fog megújulni, a fejlesztők abszolút meg vannak elégedve a karakter jelenlegi képességeivel. A legfőbb cél, hogy a két karakter autentikusnak érződjön, sokkal inkább érzékeltetni szeretnék a két hős személyiségét és háttértörténetét a képességeikben és kinézetükben. Kayle egy igazságosztó angyal, aki tüzes varázslattal súlyt le a gonoszokra, míg Morgana egy sötét útra tért karakter, akinek legfőbb motivációja a lázadás.

Sajnos dátumokkal nem dobálózott a Riot Games, de az biztos, hogy a maradék fél év és a következő év eleje meglehetősen izgalmas újdonságokkal kecsegtet hősök terén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva