Fortnite

Beef Boss, a 80-as évek és egy Panda is érkezett – itt vannak a v5.2 skinjei


Ismét nagy patch, ismét egy halom újdonság. Az Epic Games nem szeretné, hogy sok pénzünk maradjon uzsonnára.

Menetrend szerint érkezett a legújabb frissítés, a v5.2. Egy ideje már távol álltak tőlünk a shotgunok, már jó pár hete az SMG-k körül forgott a játék, ám úgy tűnik, hogy ezen változtatni szeretett volna a fejlesztőcsapat, megérkezett ugyanis a Double Barrel Shotgun. S ahogy az lenni szokott, a legújabb tartalmak között új kozmetikumok is megjelentek. Outfitek, Harvesting Toolok, Gliderek, Backblingek, Emote-ok, teljesen mindegy, hogy kinek mely kategória a kedvence és miért hajlandó V-Bucks halmokat elverni, az Epic tesz róla, hogy mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző új tárgyat.

Lássuk részletesen, milyen újdonságokkal szolgált a v5.2!

FortniteBR

A fenti képen láthatjuk a v5.2-vel érkező legújabb Outfiteket. Van itt hiánypótló DurrBurger (Beef Boss) karakter, a Tomatohead kinézet után szabadon, a versenypályára született duó, valamint a retro stílus kedvelőinek is érkezett egy csomag a 80-as évek fitneszvilágát idéző kettőssel. Ha szereted a pandákat és a Cuddle Team Leader az egyik kedvenc outfited, akkor a kettő vegyítése biztosan “instabuy” kategória lesz. A kevésbé extravagáns kinézetek kedvelőinek pedig érkezett egy harcművész, ami biztosan kiválóan fog szuperálni a harcmezőn.

TwoEpicBuddies

A TwoEpicBuddies leakjén egy az előző képen nem látható, kozmikus (Galaxy) kinézetet is láthatunk. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki belőle az Epic Games. (Azért azt nagyban reméljük, hogy nem lesz köze a Road Trip kinézethez!)

TwoEpicBuddies

Az új Harvesting Toolok őszintén szólva nem nyűgöztek annyira le minket, a spatula és a súlyzó mondjuk jópofa bővítései lesznek a játéknak.

TwoEpicBuddies

Az új Backblingek viszont már más kategóriába sorolhatók. Szinte egytől egyig kiválóak. Mégis ki ne akarna egy doboz sült krumplival a hátán aprítani?!

TwoEpicBuddies

Gliderek terén is inkább csak az egyik az igazán nagy durranás, a Ketchup – Mustár Glider hatalmasat dobhat néhányunk játékélményén.

TwoEpicBuddies

Sajnos az új Emote-okról még nem került elő videó. Így az Item Shop é Locker képükre tudunk csak hivatkozni. Remélhetőleg hamarosan kikerülnek videók, amikkel frissíthetjük a cikket.

Néhány játékon belüli kép az érkező kinézetekről:

 

A cikk folyamatosan frissül az újabbnál újabb tartalmakkal.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva