Gaming

11 telefonnal minden nap pokémonokra vadászik ez a 70 éves nyugdíjasFogadjunk, hogy te nem szereted annyira a Pokemont, mint ez az úriember.

Chen San-yuan egy 70 éves úriember, aki 11 okostelefonnal járja a környéket újabbnál-újabb pokemonok után kutatva. Az idős úr New Taipei City-ben, Taiwanon él és mint láthatjátok nem egy mindennapi nyugdíjas.

Chen felszereli a telefonokat a biciklijére és így keresi a pokémonokat a városban. Leggyakrabban a parkokban futhatunk össze vele. Annyira szereti a játékot, hogy néha még hajnal 4-ig is kint szokott lenni.

Jelenleg 9 eszközt tud a biciklijéhez csatolni, de csak a lvl 30-nál nagyobb fiókjait helyezi előtérbe. 2-3 nagy méretű power bankot visz magával egy-egy útra, hiszen a sok telefon igényli a nagy akkumulátort.

Egyébként újabb telefonokra akar szert tenni, azon gondolkozik, hogy 15-re bővítse a flottát, csak ez megnövelné az amúgy is elég durva költséget, amivel az egész hobbija jár. Jelenleg 1500 $-t áldoz a szenvedélyéért havonta. Chen úgy hiszi, hogy ezzel a hobbival elkerülheti az Alzheimer kór kialakulását.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva