Fortnite

Így lehet felrakni a Fortnite-ot bármilyen Androidra


Végre elérhető a Fortnite Androidos verziója.

Fontos: A cikkben szereplő telepítő APK fájl ellenőrző rendszere módosítva lett, így nem nézi telepítés során, hogy milyen készüléken futtatjuk. Extrém esetben a módosítás miatt akár még az is elképzelhető, hogy az Epic az accountok tiltásába kezd. Csak saját felelősségre ajánljuk, ha valaki nagyon nem tudja kivárni a teljes körű Androidos megjelenést. Aki csak kipróbálni szeretné, érdemes egy másik fiókot létrehozni és azon megnézni játékot, és utána kivárni a hivatalos megjelenést.

Tegnap írtunk róla, hogy végre Androidra is megjelent a Fortnite, viszont a Samsung kapott egy kis promót, a megegyezés miatt pedig egy rövid ideig csak Samsung eszközökről lehet játszani a játékkal. A fejlesztőknek persze egy nap sem kellett ahhoz, hogy a telefon hitelesítését végző algoritmust kiiktassák a francba, a módosított telepítőfájlokat pedig feltették, így bárki ingyen és bérmentve hozzáférhet az amúgy is ingyenes játékhoz.

A telepítőfájlt innen tudjátok letölteni.

Ha ez megvan, akkor csak simán fel kell telepíteni az eszközünkre, amint ez megvan, le kell tölteni a játékhoz szükséges fájlokat, majd mehet is a móka. Aki nem boldogulna, annak itt egy videó, amiben ugyan ezeket a lépéseket csinálják végig:

Sajnos némelyik telefonon nem működik még kompatibilitási problémák miatt, de ha ilyennel találkoztok, akkor ezt a problémát a GLTool nevű alkalmazással meg lehet oldani. Ehhez viszont root jogra van szükség, a rootolt telefonokat pedig bannolják, szóval ezzel sajnos úgy tűnik, hogy nem érdemes próbálkozni.

Update:

Úgy néz ki, hogy 3 Gb RAM (memória) kell a játékhoz, ez alatt jelenleg nem indul el.

Update 2:

Szintén saját felelősségre úgy néz ki a GPU hibát meg lehet oldani, itt találjátok a leírást hozzá.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva