Counter Strike

Két magyar siker egy este alatt: minimum félmilliót nyert a Hyperion és a GAMERZONE.gg


Ezúttal a kisebb magyar csapatok sikereinek örülhetünk

A GAMERZONE.gg az ESL CS:GO 5on5 Major League Summer 2018 rájátszására jutott be, ahol remekül meneteltek. Egészen a döntőig jutottak a magyarok. Akinek nem ismerős a csapat, ők a korábbi Fury, csak azóta Rud1 kivált tőlük. Viszont most is beugróval kellett játszaniuk, ugyanis Spaciii nyaral, így Camper ugrott be a helyére. A három mapos küzdelmet végül a magyarok nyerték, 500€-t zsebeltek be ezzel, illetve kaptak egy spotot az ESEA Intermediate Divisionbe. Az ESEA ligák úgy működnek, hogy a legjobb helyezettek mindig feljebb jutnak. A csúcs az ESL Pro League, ahol a világ legjobbjai találkoznak egymással. Ezek a Division-ök léteznek az ESL Pro League alatt:

  • MDL Division, összdíjazás: $37,000
  • Advanced Division, összdíjazás: $11,000
  • Main Division, összdíjazás: $9,400
  • Intermediate Division, összdíjazás: $8,000
  • Open Division, összdíjazás: $6,500

A tegnap este másik győztese pedig a Hyperion csapata. Ők az ESEA Open ligában jutottak be a playoffba, ahol meglehetősen jól teljesítenek. Megnyerték a negyeddöntőt, ezzel 975$-t és az ESEA Main szereplést be is biztosították maguknak. Azonban ha megnyerik, akkor az ESEA Advanced ligába jutnak, ahol azért komolyabb ellenfelek is játszanak, mint a Nexus vagy a BPro.

Az első pálya még nagyon szoros volt, Infernon csak hosszabbításban tudtak nyerni a srácok. Viszont Cache a magyarok játszótere, nagyon könnyen hozták le a mapot. Fragek tekintetében SzarvasMarha az est sztárja volt, de a többiek is remekül játszottak. A csapatkapitány, hussaR szerint nagyon egyben van most az együttes, szeretnének az Advance division-ben lövöldözni. Ehhez pedig már csak 2 mérkőzés van hátra.

Gratulálunk mindkét csapatnak, és szurkolunk a Hyperionnak a ligagyőzelemért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva