Gaming

Leesik az állad ha meglátod, hány játéka van a Steam legnagyobb gyűjtőjének


Kongzoola nem ma kezdte az ipart, 2005 novembere óta vásárolja a legkülönbözőbb játékokat és DLC-ket.

Az amerikai srác immár 13 éve garázdálkodik a Steamen és csap le szinte minden akcióra, ami csak szembe jön. A 2014-es Summer Sale óta minden nyári akciózásnál kőkemény bevásárlást tart, így mostanra már az ő profilján pihen a legtöbb Steames játék a világon.

Közel 22 000 játék egyetlen profilon!

Ez lényegében a Steam 15 éves, teljes történelmének a felét jelenti. A Steamre ugyanis a 2003 szeptember 10-ei indulás óta egészen pontosan 49 080 játékot töltöttek fel.

Ennek a 15 éves termésnek a fele pedig ott pihen Kongzoola profilján. A nemzetközi rekord után persze megnéztük a magyar csúcstartót is. Pistidoki nevű honfitársunk világszinten a 92. legtöbb játékot gyűjtötte eddig össze, nemrég jutott 12 000 játék fölé.

Egészen pontosan 12 045 Steames játék pihen a profilján. Az összes létező játék közel egynegyede.

Nyilvánosan elérhető bemutatkozásából kiderül, hogy Pistidoki  tényleg István, és az is világossá válik, miért van ennyi játéka:

Nemcsak játszom a PC-és játékokkal, hanem gyűjtöm is ezeket. Tekintélyes eredeti dobozos, illetve gyűjtői dobozos, folyamatosan bővülő kollekcióm van. Emellett szintén gyűjtöm a PC-és játékok „Útmutatói” és „Művészeti” könyveit is.

Nálatok mi a helyzet, nektek hány játék pihen a Steam profilotokon?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva