PUBG

Szavazás: Gránátok és Pan, tényleg erre van igény?


Ezúttal az eventeken a hangsúly, na meg persze a Ti véleményeteken!

Újabb hét és újabb borzasztó eventet kaptunk, legalábbis az én véleményem szerint. Az utóbbi időben egészen rendben mennek a dolgok az eventekkel, csak azt nem tudom megérteni, hogy tényleg erre a gránátozósdira és az egymás pannel csapkodására van-e igény vagy azért szívesebben játszanátok más módokkal.

Jó ideje az első event, aminek igazán tudtam örülni, az a PGI ideje alatti Esport mód volt, ahol a profi meccsekhez hasonlóan megemelték a loot spawnt és a körszűkülés is teljesen más volt a pubhoz képest. Ezen kívül talán a Kar98k only headshot tetszett egyedül, bár ott sem igazán értettem a ghillie suitot.

Ezek a lőjük szét egymást poénból, persze idióta fegyverekkel (a crossbow-val embert ölni biztos nagyon szórakoztató) , meg menjünk 10-es csapatokba, amiből mindig van pár idióta random (MMR rendszer ???), így persze gyakorlatilag élvezhetetlen volt a játék, mivel mute-olni sem lehetett ezeket a szerencsecsomagokat, így nem is túl szívesen játszottam ezekkel az eventekkel.

A 19. Update miatt pedig kicsit reménykedni kezdtem, mert benne volt az update logban, hogy mostantól be lehet állítani az úgynevezett 1.0 előtti módot, amiben a korábbi loot spawnpokkal, a régi körszűkülésekkel és lvl3-as sisakokkal a loot spawnban lehetne játszani. Ezt még tudnám is szeretni, de az esport mód még mindig abszolút a kedvenc. Ezeket a picit komolyabb hangvételű módokat szívesebben próbálnám ki.

Nektek hogy tetszik a jelenlegi event?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva