Counter Strike

Sokan kérték, ezért megcsinálták: Panorama UI Dark Mode


Egy lelkes redditező váltotta valóra sokak kívánságát.

Korábban már többen javasolták, hogy csinálják meg a Panorama UI sötét verzióját, mert a háttér túl világos. Készült is rá látványterv, mostanra azonban valódi megoldás is született.

Nem jár érte VAC, és pofon egyszerű összehozni.

u/_Horst alkotása

Ahogy látjátok, már elsőre is elég vagányul néz ki a történet, de amikor éjjel játszotok, akkor az igazi. Nem vakít annyira a világos háttér, sokkal feelingesebb, és valahogy jobban illik a játék eddigi menüje után a CS:GO-hoz. Így állítsátok be:

  1. Töltsétek le a videót ezen a linken.
  2. Bontsátok ki őket, mert tömörítve vannak.
  3. Keressétek meg a gépeteken a CS:GO mappáját, ott menjetek a Panorama mappára, azon belül pedig a Videos-ra. Valahogy így: 
  4. Másoljátok át a letöltött, kibontott 4 fájlt ebbe a mappába, és cseréljétek ki az eredetivel. A Windows fel fogja ajánlani a cserét, ugyanis azonos névvel fut az összes.
  5. Készen vagyunk, indítsd el a játékot és élvezd a szempihentetőbb hátteret!

Itt egy videó is, ha elakadnál:

Jól sejtitek, mivel egyszerű videókról beszélünk, természetesen másra is lecserélhető a háttér. Szinte bármilyen videó beilleszthető a menübe, voltak már itt durva kísérletek az biztos:

Ahogy mondtuk, VAC egyelőre nem jár érte, reméljük a Valve később sem találja majd ki, hogy tiltásokat akar küldeni az ilyen belepiszkálások miatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva