Counter Strike

Sadokist a PUBG felé kacsintgat, 30 milliós versenyen kommentálta a játékot


Napjaink egyik legnépszerűbb CS:GO kommentátora a nyári szünet alatt új kalandba vágott, kipróbálta magát PUBG kaszterként is.

A CS:GO világ számára augusztus jelenti a nyári szünetet. Lényegében 2-3 hét megállás nélküli pihenés a profiknak, majd indulhat a felkészülés az év második felére. Verseny szinte egy sincs, szeptembertől pedig úgyis szinte minden héten játszaniuk kell, tényleg nem árt rápihenni.

Ezt a pár hetes szünetet és verseny nélküli időszakot használta ki Sadokist egy kis kísérletezésre. Kipróbálta magát egy 30 milliós PUBG versenyen.

Az egyik legnépszerűbb CS:GO kommentátor alapos felkészüléssel és a tőle megszokott pörgő nyelvű kommentálással hálálta meg a szervezők felkérését.

A GLL második szezonjának nagydöntőjét Stockholmban rendezték, a díjazás 30 millió forint volt. Ebből a győztes csapat 12 milliót kapott, fejenként 3-3 millióval térhettek haza tehát az M19 tagjai.

Elmondása szerint Sadokist remekül érezte magát az új közegben, szuper volt a verseny és a közönség is. Valamint reményét fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy hamarosan újra találkozhat a PUBG közösséggel, ami azt jelenti, em csak egyszeri kaland volt ez a PUBG verseny. Nem egyszer láttunk már olyat az esport kommentátorok világában, hogy valaki úgy érzi, mindent elért már egy játékon belül, ezért új kihívásra van szüksége.

Sadokist 6 Major helyszínéről közvetített már, és lehetősége volt ezek alatt Major döntőt is kasztolnia. Évente 12-15 Premier torna LAN-döntőjére hívják, ezek mellé jönnek a kisebb LAN felkérések és az online meccsek közvetítései. Egész évben utazik, Mexikótól az USA-n és Kínán keresztül Európa minden nagyobb országában közvetített már. Felkészültségben és beszédtechnikában a legmagasabb szakmai szintet képviseli. Ezek után nem is lenne csoda, ha valami új kihívás lebegne a szeme előtt.

Bőven elképzelhető, hogy ha a fejlesztők ráncba szedik a PUBG-t és végre tényleg “esport ready” játék lesz, Sadokist lesz az első megtérített név az esport kommentátorok közül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva