Counter Strike

Kiszámolták a pontos dátumot, egy hét múlva megkaphatjuk a 10 éves Veteran Coint


A veteránoknak járó kitüntetés valódi státuszszimbólum a CS:GO világában, augusztus végén jöhet az újabb fejezet.

Már a 5 Year Veteran Coin is nagy elismerés a játékon belül, aki ilyennel lép a szerverre, már önmagában tekintélyt parancsol. Sokan hajtanak rá a játékon belül és azon kívül is. Népszerűségének tökéletes példája ugyanis, hogy az IRL pinek közé is bekerült:

Teamwork, Tactics és Community, vagyis Csapatmunka, Taktika és Közösség. A veteránok legfőbb eszköztára, hamarosan viszont jöhet az új változat. Vagyis nevezzük inkább nagytestvérnek, hiszen vészesen közeledünk a 10 Year Veteran Coin megjelenéséhez.

Az 5 éves érdemérem számolási módja 2008 augusztus 22-én kezdődött. Akinek akkor már volt accountja, azok számára is csak ettől a naptól indult a mérés, és 2013 augusztus 22-re érdemelték ki a 5 Year Veteran kitüntetést.

A 10 éves évforduló pedig idén augusztusban esedékes, egészen pontosan ugye 22-én.

Aki tehát 2008 augusztusa óta nyomja, most kiérdemelheti a játékon belüli legújabb, és egyben az egyik legnagyobb kitüntetést. A lelkesebb játékosok már el is játszottak a gondolattal, hogyan kellene kinéznie a 10 Year Veteran Coinnak.

Experience, Respect, Dedication és Honor, vagyis Tapasztalat, Tisztelet, Elszántság és Becsület. Tökéletes jelszavak lennének egy ilyen érdeméremhez, pár napon belül reméljük a hivatalos változatot is felfedi a Valve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva