PUBG

Épp hogy feloldották shroud banját, többen máris ismét kitiltanák


Szegény shroudra rájár a rúd, bár most ő is tehet róla valamelyest.

Korábban írtunk róla, hogy a nagy harrypotterezés közepette végül lesújtott a banhammer az accountjára, ami nem csoda, hiszen egyrészt csalókkal teamingelt, de ráadásként az egyik csaló még meg is hirdette a cheatjeit több tízezer néző előtt. Letelt az 1 hónap, shroud ismét játszhatott a saját fiókján, amit meg is tett, majd a stream anyagát szokás szerint feltöltötte a YouTube csatornájára is.

Shroud persze megint nem bírt magával, a meccsen rátalált wadura (4:20 környékén), akit nem ölt meg, így megint teamingeléssel  vádolják. Mindenki, aki ismeri wadut az tudja, hogy ez nem a hagyományos értelemben vett teaming, azaz nem jut semmilyen előnyhöz a játékos, hiszen nem dupla erővel támadnak a többiekre. Ez az apró különbség viszont pár embert nem zavart, ezért redditen üzentek a PUBG Corp.-nak, hogy jöhet a következő ban, mert ez nem állapot, hogy több ezer néző előtt szabályt szeg egy ekkora streamer. Ami erre rátesz egy lapáttal, az pedig az, hogy a “Fix the PUBG” program keretében bemutatott hardveres bannal sújtanák shroudot, csak úgy, mint a visszaeső cheatereket.

Nem kétséges, hogy shroud nem veszi kellő komolysággal a szabályzatot, de azt sem szabad elfelejteni, hogy rengeteget köszönhet wadunak, de ugyan így a PUBG-t is rengetegen ismerték és szerették meg általuk, így érthető, hogy kicsit elnézőbbek a streamerrel kapcsolatban. Azt pedig nem tudjuk, hogy mi lesz shroud sorsa, reméljük nem kapják túl az ügyet.

Forrás

Bortókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva