Hearthstone

A nap trollja: így “működik” a Budget Mecha’thun Druid


Nincs meg a lap? Ez még nem akadály!

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy nagyon szívesen játszottatok volna egy bizonyos paklival, csak éppen hiányzott egy kulcslap, amire vagy nem volt már elég dustotok, vagy nemes egyszerűséggel nem akartátok lecraftolni, mert inkább másra tartogattátok az értékes varázsport.

Nos, erre a problémára mutatott most egy nagyon vicces megoldást az egyik játékos, aki elkészítette a Mecha’thun Druid “budget” verzióját. Hogy mitől lesz budget?

Attól, hogy Mecha’thun helyett Ultrasaur van benne.

Hogy mi? Nem értem…

Ha nem esik le ennyi alapján, hogy miről is van szó, akkor nem veled van a gond, hiszen valójában egy hatalmas trollkodás az egész, amivel egy kis szerencsével át lehet verni az ellenfelet.

Kép: Hearthpwn

Aki nem ismerné a “normál” Mecha’thun Druid decket: a pakli lényege, hogy felhúzzuk az egész paklinkat, miközben igyekszünk túlélni az ellenfél támadásait. Ha pedig már üres a deckünk és a kezünk is, akkor egy Mecha’thun + Innervate + Naturalize kombóval pontot teszünk a meccs végére.

Ha tehát az ellenfél ilyen paklival játszik, és már csak 3 lap maradt az egész deckjéből, akkor tudod, hogy fixen kikaptál. Ezt használja ki a “budget” verzió, hiszen ha az ellenfél tudja ezt, akkor jó eséllyel bedobja, még mielőtt ténylegesen nyernél. Valahogy így:

Kép: Reddit

Az egész persze csak poén szinten működik, hiszen a stratégiának több buktatója is van:

  • Csak olyan rankon működik, ahol az ellenfeleknek már van akkora metaismerete, hogy biztosan tudják, mivel állnak szemben.
  • Emellett kell az is, hogy az ellenfél concede-eljen, amikor már csak 3 lapunk maradt.

Trollkodásnak tehát 10/10, hosszú távon azonban ne nagyon építsen erre senki – egy baráti meccsen ellenben gyönyörűen meg lehet szívatni vele a másikat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva