Hearthstone

Mecha’thun és egyéb finomságok: a legérdekesebb deckek a hétvégi versenyről


A HCT Germany felhozatalából szemezgettünk.

A mai napon már olvashattatok a hétvége nagy Hearthstone-versenyéről, a HCT Germany-ról, mely a francia Trec győzelmével zárult. A nyertes lineupot itt nézhetitek meg:

Mivel lehet versenyt nyerni az új metában? Íme Trec győztes deckjei

Mivel ez volt az első komolyabb verseny a The Boomsday Project megjelenése óta, ezért érdemes kicsit alaposabban is átnyálazni a 64 paklit – az alábbiakban kiválogattuk nektek a legérdekesebbeket.

Mecha-thun Priest

A Mecha’thun sokak fantáziáját megmozgatta, még az egyes class-okon belül is láthattunk rá többfajta paklit. Igaz ez a Priestre is, ahol a Reckless Experimenter-féle megoldás mellett ott van az a verzió is, amivel Dizdemon játszott a versenyen. A lényeg itt a Gilded Gargoyle és a Twilight’s Call, melyek segítségével kellő mennyiségű Coin termelhető ahhoz, hogy a Mecha’Thunt rögtön le lehessen lőni egy Shadow Word: Death segítségével.

Dizdemon Mecha’thun Priest paklija
AAECAa0GBooHpQnTCpDTAqniAvH7AgztAZwC5QT2B9IK8gz7DNHBAujQAp/rAr3zAuP3AgA=

Tempo Mage

Kaláxz és Yogg pontosan ugyanazzal a Mage paklival játszottak, amely a frissen megjelent Spell Damage-vonalra épít. A legérdekesebb kártya nyilvánvalóan az Unexpected Results, melyet a Bloodmage Thalnos és a Spellshifter mellett a két új kapcsolódó kártya, a Celestial Emissary és a Cosmic Anomaly igyekeznek erősíteni, sőt, érdekes mód a Black Cat is befért – még úgy is, hogy a laphúzás itt nem sül ki.

Kalákz és Yogg Tempo Mage paklija
AAECAf0EBO0FotMC7vYCvfoCDbsClQOrBLQE5gSWBZjEAvvsApLvAqP9ApX/Arn/Au+AAwA=

Control Warlock

Ez a pakli talán kevésbé különleges, mint az előző kettő, de mivel a Warlock esetében a Control változat csak mostanában kezd újból reflektorfényt kapni, ezért úgy gondoltuk, érdemes kiemelni DeathBoose dekcjét. Egyértelműen a kombó paklik nagy ellenségéről van szó, hiszen a Demonic Project és a Gnomeferatu könnyen el tudják égetni az ellenfél win conditionjét. Előbbi miatt pedig két Sacrificial Pact is bekerült a deckbe, hogy ne okozzon gondot, ha az ellenfél erős démont kap – sőt, ha az a Demon éppenséggel egy Lord Jaraxxus, akkor egy óvatlan játékos még bele is játszhat elég csúnyán.

DeathBoose Control Warlock paklija
AAECAf0GCNsGzAjTxQKgzgKX0wLY5wLb6QKc+AILigGjAbYH58sCrs0C8tACiNIC2OUC6OcC4vgCgIoDAA==

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva