Fortnite

Véleménycikk: A Fortnite leggyengébb kinézetei ritkaságokra lebontva


Véleménycikk a Fortnite leggyengébb kinézeteiről. Ritkaság kategóriákra lebontva.

Még mielőtt bárki a torkunknak ugrana, felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez amolyan véleménycikként funkcionáló anyag, a vélemény pedig mint tudjuk erősen szubjektív. Habár azért igyekszünk a lehető legobjektívebben hozzáállni a dolgokhoz, végeredményben biztosan lesz olyan döntés, ami a személyes véleményünk alapján alakult úgy ahogy.

A Fortnite-ban nemcsak a fegyvereknek van ritkaságuk, hanem a skineknek is. Viszont kategóriákon belül is bőven van különbség “A” és “B” outfit között. Most arra vállalkoztunk, hogy megnevezzük a bizonyos ritkasági kategóriák leggyengébb eresztéseit. A legáltalánosabbtól a legdrágább kategória felé fogunk haladni, először a Common, vagyis a gyakori (No Skin) kategóriát vizsgáljuk, majd legvégül pedig a Legendary kerül sorra.

Szürke – Common ritkaság

Ez amolyan extra már a lista elején, elvégre ilyen ritkaságú outfitet nem lehet vásárolni az Item Shopban, ugyanis a “No Skin”, vagyis a kinézet nélküli modellek tartoznak ebbe a csoportba. Így tehát az alap modellt véleményezzük. Számunkra torony magasan a leggyengébb eresztés a Wildcat névre hallgató default skin. A hölgyemény szeme annyira hátborzongatóra sikerült, hogy néha inkább kilépünk, minthogy ezzel az ingyenesen játszható modellel teljesítsünk.

Wildcat

Zöld – Uncommon ritkaság

Igazából szívem szerint mindegyik kategóriába a Wildcat modellhez tartozó egyik kinézetet hoznám fel példának, de azzal egészen egyhangú véleménycikk születne, így levetkőzve az elfogultságom, más modellhez köthető csúfságot kerestem ebbe a különböző kategóriákba.

Ez a ritkaságcsoport még egészen nehéz, ugyanis szinte csak újraszínezésekkel lehet találkozni, amik meg nem, azok egytől egyig kiválóra sikerültek. Mivel minden további Wildcat skint kizártam, így második helyen a Tactics Officer a befutó. A lila ruhás Rihanna talán még ingyen sem kellene, nemhogy 800 V-Bucks ellenében.

Tactics Officer

Kék – Rare ritkaság

Innentől kezdve izgalmas a történet, az ár már 1200 V-Bucks, valamint a fejlesztők is hajlandók voltak valami pluszt hozzáadni a karakterekhez. Már amikor persze…

Nagy esélyes volt a “leggyengébb ritka skin” kategóriájában a Desperado, ám a tuti befutó mégis az Aerial Assault Troop lett. Ez a kinézet röhejesen gyengére sikerült. Egy korábbi Battle Pass részeként érkezett a játékba, biztosan érezte a kiadó, hogy egymagába nemigen lehetne árusítani. Az alap modellre szimplán rávágtak egy fél dinnyehéjat, majd mehetett is a csomagba. Igen, tudjuk, hogy az ott egy sisak, de valami irtózatosan bénán áll a karakteren.

Aerial Assault Troop

Lila – Epic ritkaság

A kék és lila tárgyak között ég és föld a különbség, körülbelül az Epic kategória az első olyan csoport ahol a minőség mint olyan megjelenik. Éppen ezért itt már nehezebb a döntés, s bár itt is simán rávágnám a Highland Warriort (Wildcat modell), mivel megfogadtam, hogy nem teszem, a választásom az első Twitch Prime csomag Sub Commander nevű kinézetére esett. A legnagyobb probléma ezzel a skinnel, hogy maximum annyi tud, mint egy kék 1200-as skin, mégis Epic ritkaságú lett. Itt lehet azzal példálózni, hogy a megszerezhetőségére utal az Epic, de összességében a modell sem valami nagy durranás. Kis színezés, egy béna sapka, valamint némi camo minta. Még “ingyen” is elég gyatra skin.

Sub Commander

Narancssárga – Legendary ritkaság

Kétségtelen, hogy a top kategóriákba öli a legtöbb energiát az Epic, egyértelműen az Epic és a Legendary skinek generálják a legtöbb pénzt. Nemcsak azért, mert ezek a legdrágábbak, hanem mert tényleg ezekért hajlandók pénzt adni az emberek, még akkor is, ha egy-egy darab egyáltalán nem olcsó. Ezért is frusztráló, ha valamelyik bénára sikerül. Ez utóbbi is egy olyan kinézet, amiről nem dönthettek a játékosok, csak úgy oda lett lökve nekik, ezt pedig nem azért mondom, mert hálátlan vagyok, hanem mert összehasonlítva a többi kinézettel, ez az “ingyenes” skin egy rakás… Szóval fabatkát sem ér. A Save the World Founder pakk tulajdonosokat ajándékozta meg az Epic Games ingyenes kinézetekkel, a Warpaint egy egészen ízléses, extra darab lett, míg a Rose Team Leader a Legendary kategória leggyatrább eleme. Félreértés ne essék, szívesebben játszom ezzel a kinézettel, mint az alap Wildcat modellel, de azért ha már legendás skinről beszélünk, akkor előbb ugrik be egy Ragnarok, vagy Raven, mint ez a csodálatos rózsaszín recolor. Ja jogos, van rajta egy sapka, így méltó ajándék azoknak, akik hajlandóak voltak megvenni a PvE módot több ezer forintért…

Rose Team Leader

Még egyszer kiemelném, a lista teljes mértékben szubjektív, ha valaki nyugalmát megzavarta volna a választásom, elnézést kérek tőle, biztosan nem egyezik az ízlésünk!

Kellemes játékot kívánok!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva