Hearthstone

A nap, amikor büszkék lehetünk a HS-közösségre: elfogadásból csillagos ötös!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: bloody,

Ekkora támogatásra bizonyára még maga Bloody sem számított.

A népszerűség egyszerre áldás és átok – részben ennek köszönhető az is, hogy a gaming és az esport világában is nagyon keveset tudunk csak a játékosok magánéletéről. Vannak azonban pillanatok, amikor ki kell bújni az elefántcsonttoronyból, hiszen egy olyan változással, ami az illető személyiségére is hatással van, a közösségnek is képben kell lennie.

Ez persze nem olyan egyszerű feladat, mint így leírni, a Hearthstone esport körökben elég jól ismert versenyszervező és játékos, Bloody pedig tényleg embert próbáló vallomással rukkolt elő, egészen bensőséges témában szólt ugyanis a követőihez.

A hivatalos Twitter oldalán bejelentette, hogy transznemű.

A kapcsolódó videóban Bloody kifejtette azt is, hogy nagyon régóta szorongott már emiatt, most azonban már elkezdődtek a hormonkezelések, így ő maga is megindult a nővé válás útján, hogy végre önmaga lehessen testben és lélekben egyaránt.

“Fontos híreim vannak. Transznemű vagyok. Egész életemben magamban tartottam ezt, úgyhogy hihetetlenül boldog vagyok amiatt, hogy végre megoszthatom ezt a világgal és tényleg önmagam lehetek” – írta üzenetében.

Nyilvánvalóan elképesztően kényes témáról van szó, ami jókora támadási felületet is adhatott volna sokak számára. A Hearthstone-közösség azonban szinte egy emberként állt be Bloody mögé, elfogadásból abszolút jelesre vizsgázott a community. Sőt, a többség kiemelte, mekkora bátorságra vall, hogy ezt ilyen módon meg merte osztani a nagyvilággal. Főleg azok után, hogy a videóból kiderül: a szülei korábban nagyon rosszul fogadták a hírt.

Az üzenetet rengeteg ismert játékos és streamer továbbosztotta a Twitteren, sőt, sokan személyesen is “beköszöntek” Bloody-nak.

“Nagyon örülök a hírnek Bloody, fantasztikus vagy!” – írta a svédek leghíresebb Hearthstone-osa, Orange.

“Sok szerencsét Bloody. Gratulálok a videóhoz is, megkönnyíti majd a dolgát azoknak, akik szintén erőt vennének magukon, hogy azok legyenek, akik valójában lenni szeretnének” – mondta a közvetítésekből jól ismert kommentátor, L0rinda.

“Ez fantasztikus. Te is fantasztikus vagy. A legjobbakat kívánom neked!” – üzente az egyik legnépszerűbb női Hearthstone streamer, Alliestrasza.

Természetesen Bloody részéről sem maradt el a reakció a rengeteg jókívánságra.

“Mindannyian őrülten csodálatosak vagytok. Nem tudom abbahagyni a sírást. Ez életem legboldogabb pillanata.”

Joggal lehetünk tehát büszkék a közösségre, hiszen amennyire nehéz lehetett ez az egész Bloody-nak, olyannyira könnyen léphettek volna fel mások a téma hallatán. A reakciókból azonban jól látszik, hogy erről szó sincs – mindenki örül annak, hogy Bloody végre az lehet majd, aki tényleg lenni szeretne. Győzött az elfogadás a toxicitás felett!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva