Hearthstone

Felrobbant a chat: Rdu Whizbang paklival darált #1 Legenden

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: rdu,

A román játékos poénból elővette a Legendary-t.

Már a bemutatása pillanatában játékosok ezrei estek szerelembe a The Boomsday Project egyik legkreatívabb kártyájával, a Whizbang the Wonderfullal, hiszen már az óriási poén, hogy egyetlen lapba csomagolva megkapunk 18 komplett paklit – arról nem is beszélve, hogy ezáltal kipróbálhatunk olyan kártyákat és deckeket is, amikre amúgy nem feltétlenül lenne lehetőségünk.

Maga Whizbang persze inkább csak a mókafaktorról szól, erősnek nem igazán mondható, hiszen nem elég, hogy nincs befolyásunk arra, hogy éppen melyik paklit kapjuk, de a deckreceptek között is akad néhány megmosolyogtatóan gyenge. Ez sem riasztotta vissza azonban a jól ismert román játékost, Rdu-t, aki úgy döntött, fut egy kört Whizbanggel – méghozzá a ladder csúcsán, #1 Legenden. Ami ezután történt, arra azonban valószínűleg még ő sem számított, hiszen

három meccset nyert egyhuzamban a Whizbang paklikkal.

Ehhez kellett persze jókora szerencse is, meg hát nyilván az ellenfelek sem voltak felkészülve az off-meta paklikra. Ez azonban nem kisebbíti Rdu érdemeit – meg persze Whizbangét sem, hiszen bebizonyosodott, hogy tényleg óriási fun-faktor rejtőzik a kártyában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva