League of Legends

Megérkeztek az új Nunu Splash Artok – Igazán hangulatosak lesznek!


Igazán kiváló munkát végez a Riot Games a Nunu VGU kapcsán.

Ha új karakter VGU, akkor bizony nemcsak a karaktermodell frissül, hanem a korábban hozzá készített kinézetek is. Nunu esetében ráadásul bőven van miről beszélni, ugyanis egy igazán öreg veteránról van szó, aki ráadásul még az egyik legközkedveltebb Legendary Skint is magáénak tudhatja, a Nunu Botot.

Nununak összesen 7 darab skinje fog frissülni, így elvárható lenne, hogy ennyi új Splash Art is érkezzen a PBE-re, ám ezúttal nem ez volt a helyzet. Új modellek lesznek, ám Splash Art nem a Zombie Nunu kinézet esetében, valamint a TPA Nunu is marad a régi formájában, legalábbis most nagyon úgy tűnik. Emiatt nem érdemes megkövezni a Riotot, az ilyen csoportképes Splash Artokat sokkal nehezebb lenne frissíteni, mint a többihez újat készíteni.

Zombie Nunu – Riot Games
TPA Nunu – Riot Games

Lássuk hát az öt teljesen új Splash Artot!

Grungy Nunu

Riot Games

Már a Gungy esetében nagyot ment a fejlesztő és a kreatív csapat, elvégre egy mezei kék recolorból kapunk egy Szörny Rt.-re hajazó “cukiságbombát”. Igazán megnyerő lett a szörnyes kezeslábas Nunun, valamint a részletesség is fantasztikus lett, külön kiemelnénk Renektoy-t a bal alsó sarokban, Annie medvéje mellett.

Demolisher Nunu

Riot Games

Hatalmas ugrás ez témáját tekintve a Grungy után, egy aranyos, gyermeteg kinézet után egyből itt van egy komorabb, agresszívabb kiadás. Willump egy igazi buldózernek felszerelt harci yeti lett, míg Nunu egy katona szerepét tölti be. Isten áldja azokat a goblinokat, biztosan nem lehet könnyi mellel levenni egy páncélozott yetit.

Workshop Nunu

Riot Games

Újból egy könnyedebb téma, Nunu karácsonyi kiadása is új modellt és töltőképernyőt kap, ez esetben a yeti egy rénszarvasra hajaz, míg Nunu Télapó egyik szorgos manójaként jelenik meg.

Sasquatch Nunu

Riot Games

Aki látta az “Ahol a vadak várnak” című filmet, annak nem kell magyaráznunk, hogy miért tartjuk zseniálisnak az új Sasquatch irányt. Szintén egy egyszerű újraszínezésből és a duó egyik leggyatrább kinézetéből hozott ki valami fantasztikusat a kreatív csapat. Kíváncsian várjuk a játékon belüli modellt!

Nunu Bot

Riot Games

És ha már kíváncsiság, akkor egyértelmű Nunu legendás kinézete is rendesen megdolgozza a fantáziánkat! Már csak azért is, mert nem tudhatjuk előre, hogy mit főz ki a Riot az ikonikus nevetéséből. Szinte garantált, hogy megmarad a spammelhető nevetés, elvégre emiatt szereti mindenki, a kérdés már csak az, hogy vajon a hangon is változtatnak, vagy marad-e a régi.

A Splash Artról pedig egyértelműen a Disney Hős 6-osának és az élőszereplős Vasököl filmnek az ötvözete jut az eszünkbe. Egy boldog harci robot, mi kell még?!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva