Fortnite

Ninja elárulta, hogy miért nem játszik soha lányokkal


Ninja elárulta a titkát, amire persze többen egyből ráugrottak.

A Fortnite legnépszerűbb streamere nemrég New Yorkban járt a Samsung rendezvényén, ahol elárulta, hogy miért nem láthatjuk őt más női streamerekkel játszani. A legfőbb érve az volt, hogy a feleségét szeretné megóvni, aki egyben a menedzsere is.

“Ha csak egyszer beszélsz egy női streamerrel, miközben együtt játszotok és ha csak bármi flörtölésre utaló jel van kettőtök között, onnantól kezdve minden egyes clickbait videó erről fog szólni.”

Ninja elmondta, hogy ez teljes mértékben a saját döntése volt, nem pedig a felesége kérte meg rá.

“Nem, egyáltalán nem miatta van. Neki semmi köze ehhez. Ez teljes mértékben az én döntésem volt. Szeretem a kapcsolatunkat és nem, soha nem tudnám ilyesminek kitenni őt.”

A TSM játékosa, Myth is került már ilyen helyzetbe, ő elég gyakran játszik Imane “Pokimane” Anys-szel , ebből adódott a félreértés.

Gyakorlatilag azt feltételezték, hogy azért játszanak sokat, mert van köztük valami. Pont az ilyen kijelentésektől fél Ninja és ezt szeretné elkerülni.

Ninja kijelentésére természetesen egyből reagáltak a streamerek, jó páran egyetértettek vele, de volt aki szerint ez nem fair. Épp ezen vitatkozott egy jót Summit1G és Kelly Jean.

Summit szerint csak azon borultak ki a női streamerek, hogy nem tudnak felkapaszkodni Ninja hátán, szerinte nincs semmi kivetnivaló Ninja “szabályával” kapcsolatban. Kelly ezt másképp látta, szerinte egyértelműen az egyenlőtlen bánásmódról van szó a férfiak-nők között, ami ellen fel kell szólalni.

Kelly Jean | Forrás: twitter

Persze nem Kelly az egyetlen aki így gondolja. Ninjának több rajongója jelezte, hogy sssniperwolffal szívesen megnéznék játék közben. Ha nem mond semmit a név, akkor mutatunk pár képet a hölgyről:

 

I need this in my house ?? #fortnite #e32018

A post shared by Lia (@sssniperwolf) on

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva